Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire illik utálni az exbarátnőket?
Figyelt kérdés
Előző párommal 6 évig voltam együtt, majd megcsalt hála Istennek, mert ha ez nem történik meg, akkor én szakítottam volna, mivel egy bántalmazó kapcsolat volt. Szóval én örülök, hogy "megszabadultam" tőle. Néha összefutunk, akkor a jelenlegi barátnője undorítóan néz rám, mintha egy szardarab lennék a kövön nagyjából.
Ez engem amúgy nem zavar, csak nem értem a logikát, hogy miért kell utálni ismeretlenül is.
2024. febr. 7. 18:16
11/15 anonim válasza:
Igen gyakran férjes gyerekes nők vetnek szemet más párjára. Én is tapasztalom.
12/15 anonim válasza:
#11, igazából az exférjemet hibáztatom, hiszen mondhatott volna nemet is, ehelyett mindkettőnket meg akart tartani😃
13/15 anonim válasza:
A pasik igenemberek, bólogtni tudnak csak, mint a birkák.
Egy filmet se láttam még olyat amiben pasi utasítana el nőt.
14/15 anonim válasza:
Én speciel pont lesz@rom az exeket, pont annyira közömbösek számomra, mint páromnak. Még azt az exét sem utálom aki ùjra pròbálkozott nála, mikor mi már együtt voltunk.
15/15 anonim válasza:
Szerintem a párodnak nem közömbös, csak ki van adva tőled parancsba hogy le kell szrni (de persze utálni nem csak leszarni, mondjuk elég büdös lehet szerintem sokan inkább azt választanák hogy utáljad). Na mindegy, csak ha valakit nem utálok nem mondom rá azt hogy leszrom, hanem tisztelettel beszélek róla. Mondjuk így hogy szimpatikus rendes az exe, csak nem illettek össze, például én így beszélek arról akit nem utálok. És igen pl a páromnak van olyan exe aki szimpatikus, mert pl olyan hobbija van ami tetszik, vagy egyáltalán, mesélt róla dolgokat a párom, szidta is, de én megértem a nőt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!