Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Temetésre illik elkísérni a párodat?
1, nem ismerted az elhunytat
2, nem családtag az elhunyt
3, nem kért meg rá a párod
Ilyen felállásban illik-nem illik, én nem mennék.
Ha a harmadikra igen lenne a válasz, akkor a másik kettő nem érdekelne, mennék, de így biztos, hogy nem.
A fölvetett 3 lehetőségből az első kettő teljesen érdektelen.
Az számít, hogy a párom megkért-e erre vagy sem. Ha megkér, akkor természetesen elkísérném. Ha nem kér meg, akkor is biztosan beszélnénk erről. Ha kifejezetten azt mondaná, hogy nem szükséges mennem, akkor távoli rokona, vagy kollégája vagy ismerőse esetén nem mennék. Ha viszonylag közeli rokona lenne (pl. nagynéni-nagybácsi, unokatestvér) vagy olyan ember, akit én is ismertem, akkor mennék.
Pl. a közelmúltban hunyt el egy volt kolléganője. Az oda-vissza utazása megoldott volt, mert kollégái közül többen mentek autóval. Oda tehát nem kísértem el.
Alapban nem szeretek temetésekre járkálni. Csak akkor megyek, ha hozzám közelálló az elhunyt.
Én biztos nem faggatnám a párom, hogy menjek e vele, mert mi vagyunk egymással olyan viszonyban, hogyha akarná, nyilván mondaná, ahogy én is neki.
Tehát mindhárom pontra "Nem" a válaszom.
Igen, amennyiben sziámi ikrek vagytok. Egyébként mi a fenének mennél, ha
1, nem ismerted az elhunytat
2, nem családtag az elhunyt
3, nem kért meg rá a párod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!