Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Temetésre illik elkísérni a párodat?
Figyelt kérdés
1, nem ismerted az elhunytat
2, nem családtag az elhunyt
3, nem kért meg rá a párod
2023. júl. 7. 12:55
11/14 anonim válasza:
Azért egy kérdést megér! Hülyeség lenne abból összeveszést generálni, hogy a kérdező nem kérdezi meg a párját, aki ezért megsértődik, mert ő kérés nélkül is elvárta volna.
12/14 anonim válasza:
Szerintem meg ne menj!
Attól, hogy a párodnak mondjuk meghalt a kollégája anyja és ők elmennek együttérzésből, te inkább nevetségessé tennéd őt, ha ott csimpaszkodsz belé, lehetőleg talpig feketében, mert ugye általában úgy szokás megjelenni.
13/14 anonim válasza:
Múlt héten a férjem is ment temetésre. Egy gyermekkori barátja hunyt el. Én nem mentem vele, nem is akartam és ő sem kért meg. Semmi értelme nem lett volna, főleg, hogy nagyon nem szeretek temetésre menni. Nyilván ki szeret, de én csak akkor megyek, ha tényleg nagyon muszáj.
14/14 anonim válasza:
Ha bárki hív akkor igen. Amúgy minek mennél oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!