Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iszonyatosan tetszik valaki, aki hát, nagyon nem illik hozzám. Hogyan felejtsem el?
Szóval, a következő a helyzet:
A volt munkahelyemen van egy kb. 30 éves férfi. Irdatlan jóképű, a szakmájában sikeres, közvetlen és mosolygós, tényleg mindenkivel barátságos illető. (Velem is az... és tudom, hogy nem azért, de én még ahhoz sem vagyok hozzászokva, hogy barátságosak velem.)
Én egy szintén 30 éves, ritka nyomi "nő" vagyok, akinek természetesen nem hosszabbították meg a próbaidejét, mert egy kontár balf@sz is.
Sikerült szerencsétlenbe úgy belezúgnom, mint vak lónak a szakadékba... még egyszer (kétszer?) be kell mennem a munkahelyre, és alá kell írnom a kilépő papírjaimat, nos hát, remélem, nem futok össze szegénnyel.
Félek vele találkozni, ugyanakkor néha eszembe jut, hogy bejelöljem szerencsétlent, majdnem meg is teszem, de szerencsére végül mindig sikerül magamon uralkodni.
Tudom, mi lenne a szintem, de ááá, megőrülök érte... és tudom, hogy az meg külön gáz, hogy 30 évesen rajongok valakiért így.
Nincs a kérdésnek valós célja, csak egyfajta ventilláció. Tudom, hogy idővel, ha nem látom őt, elmúlik az egész. De... na. Nincs kivel kibeszélnem ezt. (Az élet nagy problémái, lol.)
Nyugodtan jelöld be. Ez az első lépés a kiúthoz a nyomiságból, még akkor is ha lepattint vagy vissza sem jelöl. De ha erőt vettél magadon az már valami. Szóval hajrá :D
Amúgy miért tartod magad nyominak?
Miért vagyok nyomi? Fura, autisztikus* jellegű viselkedés, és külsőségek miatt (utóbbiakon lehet, hogy tudnék változtatni, de egyszerűen nem tud érdekelni az a téma, minden ruha, smink, haj etc. ugyanolyannak tűnik).
*Diagnózisom van, többször is meg lett erősítve, de nem hordom magamon a szakvéleményt, szóval mások csak "furának" szoktak tartani.
Kezdemenyezd.
Vagy sikerul vagy nem.
Az elet ilyen
Sztem felkinalhatod magad neki a semmiire aztan vagy él a lehetoséggel hogy 2 perc alatt felszedhető vagy, vagy nem él vele.
Megér egy próbát magad miatt, hogy nyugodtan alhass, ne bizonytalanságban.
9
Tul átlátszo az egesz direktbe.
Teljesen más úgy osszejonni vkibel pl hogy céges rendezvenyen lazítanak es spontán kialakul vmi, vagy a melóban a hazakisérésekbol mikor egyutt induknak el alakul, és teljesen más direktbe a bazi nagy semmiből legbol felkinalkozni. Teljesen átlátszo hogy mit akar, mégha írna vmi apropot is.
A pasi meg vagy lecsapja a labdát vagy elutasít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!