Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iszonyatosan tetszik valaki, aki hát, nagyon nem illik hozzám. Hogyan felejtsem el?
Szóval, a következő a helyzet:
A volt munkahelyemen van egy kb. 30 éves férfi. Irdatlan jóképű, a szakmájában sikeres, közvetlen és mosolygós, tényleg mindenkivel barátságos illető. (Velem is az... és tudom, hogy nem azért, de én még ahhoz sem vagyok hozzászokva, hogy barátságosak velem.)
Én egy szintén 30 éves, ritka nyomi "nő" vagyok, akinek természetesen nem hosszabbították meg a próbaidejét, mert egy kontár balf@sz is.
Sikerült szerencsétlenbe úgy belezúgnom, mint vak lónak a szakadékba... még egyszer (kétszer?) be kell mennem a munkahelyre, és alá kell írnom a kilépő papírjaimat, nos hát, remélem, nem futok össze szegénnyel.
Félek vele találkozni, ugyanakkor néha eszembe jut, hogy bejelöljem szerencsétlent, majdnem meg is teszem, de szerencsére végül mindig sikerül magamon uralkodni.
Tudom, mi lenne a szintem, de ááá, megőrülök érte... és tudom, hogy az meg külön gáz, hogy 30 évesen rajongok valakiért így.
Nincs a kérdésnek valós célja, csak egyfajta ventilláció. Tudom, hogy idővel, ha nem látom őt, elmúlik az egész. De... na. Nincs kivel kibeszélnem ezt. (Az élet nagy problémái, lol.)
Hogy-hogy mi a kérdés? Mennyire tudsz te egyáltalán magyarul...?
Szóval, adott egy nagyon helyes, és szakmailag
sikeres férfi, akivel mindösszesen kétszer találkoztam, egy kicsit kedves volt velem (velem általában bunkó mindenki), és én erre belehabarodtam szerencsétlenbe. Tudom, hogy nem viszonozná, azt nem tudtam, hogy tegyem túl magam rajta gyorsabban. De már kaptam erre "választ", szóval tárgytalan a dolog.
Jezusom...
ha a pali nem kezdeményez akkor mit akarsz
Újra kérdezem
Neked remélhetőleg tényleg segít majd az idő.
Valamennyire hasonló helyzetben vagyok, nekem fél év alatt még semmivel sem lett jobb. De én látom rendszeresen, szerintem így nehezebb. Neked könnyebb lehet majd már, hogy nem. Bár amikor mi az ünnepek körül 1 hónapig nem találkoztunk, nálam az sem hozott változást. 😕
#38 végre valaki értelmesen szólt hozzá
Tényleg nehéz lehet ez, biztos nem bírnék vele találkozni, pláne nem minden nap. Biztos nem szeretne tőled semmit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!