Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Iszonyatosan tetszik valaki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Iszonyatosan tetszik valaki, aki hát, nagyon nem illik hozzám. Hogyan felejtsem el?

Figyelt kérdés

Szóval, a következő a helyzet:

A volt munkahelyemen van egy kb. 30 éves férfi. Irdatlan jóképű, a szakmájában sikeres, közvetlen és mosolygós, tényleg mindenkivel barátságos illető. (Velem is az... és tudom, hogy nem azért, de én még ahhoz sem vagyok hozzászokva, hogy barátságosak velem.)

Én egy szintén 30 éves, ritka nyomi "nő" vagyok, akinek természetesen nem hosszabbították meg a próbaidejét, mert egy kontár balf@sz is.

Sikerült szerencsétlenbe úgy belezúgnom, mint vak lónak a szakadékba... még egyszer (kétszer?) be kell mennem a munkahelyre, és alá kell írnom a kilépő papírjaimat, nos hát, remélem, nem futok össze szegénnyel.

Félek vele találkozni, ugyanakkor néha eszembe jut, hogy bejelöljem szerencsétlent, majdnem meg is teszem, de szerencsére végül mindig sikerül magamon uralkodni.

Tudom, mi lenne a szintem, de ááá, megőrülök érte... és tudom, hogy az meg külön gáz, hogy 30 évesen rajongok valakiért így.

Nincs a kérdésnek valós célja, csak egyfajta ventilláció. Tudom, hogy idővel, ha nem látom őt, elmúlik az egész. De... na. Nincs kivel kibeszélnem ezt. (Az élet nagy problémái, lol.)

2024. jan. 22. 23:22
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

Hogy-hogy mi a kérdés? Mennyire tudsz te egyáltalán magyarul...?

Szóval, adott egy nagyon helyes, és szakmailag

sikeres férfi, akivel mindösszesen kétszer találkoztam, egy kicsit kedves volt velem (velem általában bunkó mindenki), és én erre belehabarodtam szerencsétlenbe. Tudom, hogy nem viszonozná, azt nem tudtam, hogy tegyem túl magam rajta gyorsabban. De már kaptam erre "választ", szóval tárgytalan a dolog.

2024. jan. 23. 15:36
 32/39 anonim ***** válasza:
Nyilván nem mondok újat és nem is szeretnélek azzal traktálni,hogy a szerelembe szerettél bele valószínűleg,hiszen ezt úgyis tudod...Építő jellegű jó tanácsként írom:érdemes kilépni a komfortzónádból.Tehát kipróbálni egy új stílust,elmenni pszichoterápiába,önismeretre,bármennyire nem tűnik menőnek.A leghasznosabb dolog lehet,amit magadért tehetsz,még ha félelmetesen is hangzik elsőre.
2024. jan. 23. 20:08
 33/39 A kérdező kommentje:
#32 és az szerinted bármin is változtatna? Illetve egy valag pénzt szerinted ki tudok dobni ilyesmire úgy, hogy most vesztettem el a munkahelyemet? Sokszor elképedek, hogy mennyire sötétek az emberek és hogy mennyire álomvilágban élnek
2024. jan. 23. 20:35
 34/39 anonim ***** válasza:

Jezusom...

ha a pali nem kezdeményez akkor mit akarsz

Újra kérdezem

2024. jan. 23. 21:03
 35/39 A kérdező kommentje:
Semmit.
2024. jan. 23. 21:12
 36/39 anonim ***** válasza:
A harmonckettes válaszoló vagyok.Abszolút segítő szándékkal írtam neked,de sajnálattal látom,hogy rajtad nem lehet...Természetesen ez is a te döntésed!További jó kesergést kívánok neked!😉
2024. jan. 24. 19:15
 37/39 A kérdező kommentje:
🤦🏽‍♀️
2024. jan. 24. 20:20
 38/39 anonim ***** válasza:
100%

Neked remélhetőleg tényleg segít majd az idő.

Valamennyire hasonló helyzetben vagyok, nekem fél év alatt még semmivel sem lett jobb. De én látom rendszeresen, szerintem így nehezebb. Neked könnyebb lehet majd már, hogy nem. Bár amikor mi az ünnepek körül 1 hónapig nem találkoztunk, nálam az sem hozott változást. 😕

2024. jan. 24. 20:28
 39/39 A kérdező kommentje:

#38 végre valaki értelmesen szólt hozzá

Tényleg nehéz lehet ez, biztos nem bírnék vele találkozni, pláne nem minden nap. Biztos nem szeretne tőled semmit?

2024. jan. 24. 21:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!