Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iszonyatosan tetszik valaki, aki hát, nagyon nem illik hozzám. Hogyan felejtsem el?
Szóval, a következő a helyzet:
A volt munkahelyemen van egy kb. 30 éves férfi. Irdatlan jóképű, a szakmájában sikeres, közvetlen és mosolygós, tényleg mindenkivel barátságos illető. (Velem is az... és tudom, hogy nem azért, de én még ahhoz sem vagyok hozzászokva, hogy barátságosak velem.)
Én egy szintén 30 éves, ritka nyomi "nő" vagyok, akinek természetesen nem hosszabbították meg a próbaidejét, mert egy kontár balf@sz is.
Sikerült szerencsétlenbe úgy belezúgnom, mint vak lónak a szakadékba... még egyszer (kétszer?) be kell mennem a munkahelyre, és alá kell írnom a kilépő papírjaimat, nos hát, remélem, nem futok össze szegénnyel.
Félek vele találkozni, ugyanakkor néha eszembe jut, hogy bejelöljem szerencsétlent, majdnem meg is teszem, de szerencsére végül mindig sikerül magamon uralkodni.
Tudom, mi lenne a szintem, de ááá, megőrülök érte... és tudom, hogy az meg külön gáz, hogy 30 évesen rajongok valakiért így.
Nincs a kérdésnek valós célja, csak egyfajta ventilláció. Tudom, hogy idővel, ha nem látom őt, elmúlik az egész. De... na. Nincs kivel kibeszélnem ezt. (Az élet nagy problémái, lol.)
11 nekem a baratom tudott mit mondott mikor irt az exe köszöntést neki szulnapjára?
Na biztos viszket neki. Es törölte tiltotta is.(az exe amugy korábban engem mindennek el is hordott)
A pasik, pláne a helyes vonzobb pasik nem most jöttek le a falvédőről hogy ne lássanak át ilyeneket.
Ha személyesen semmi oda vissza kommunikacio nincs, flört kemia vagy vmi szemelyesebb, de aztan neten elkezd személyeskedni az szerintem gáz.
De irjon neki nyugodtan rengeteg pasi imádja a berepulőket.
A helyes vonzo pasik mondjuk nem nézik semmibe a kaparókat, meg sokaknak lyuk-lyuk ez is az is.
En igy biztos hogy nem csinalnám de mások vagyunk.
15 az exe a proszto, nem a barátom az.
Te is olyan vagy, ha a volt párod osszejon valakivek akkor lehordod a parját es mondvacsinált indokokkal az exedre irkálsz? Meg is értem hogy nem kellett neki az a nő. Tiszta gáz ahogy kapart.
16 A barátod a prosztó, mert így beszélt. Az exe attól még ugyanúgy lehet az, biztos valamiért együtt voltak. De talán alakulhat jó irányba.
A helyes pasik között meg totál uyanannyi full rendes srác van, mint a rondák között. Naiv is ugyanannyi van a helyesek között, meg érzelmes. Ez nem függ össze azzal hogy jól néz ki, sőt általában a nagyobb szemű ember helyesebb és ez meg érzelmességet szokott jelenteni állítólag, nem tudom, de sok helyes arcú fiú nagyon rendes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!