Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Iszonyatosan tetszik valaki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Iszonyatosan tetszik valaki, aki hát, nagyon nem illik hozzám. Hogyan felejtsem el?

Figyelt kérdés

Szóval, a következő a helyzet:

A volt munkahelyemen van egy kb. 30 éves férfi. Irdatlan jóképű, a szakmájában sikeres, közvetlen és mosolygós, tényleg mindenkivel barátságos illető. (Velem is az... és tudom, hogy nem azért, de én még ahhoz sem vagyok hozzászokva, hogy barátságosak velem.)

Én egy szintén 30 éves, ritka nyomi "nő" vagyok, akinek természetesen nem hosszabbították meg a próbaidejét, mert egy kontár balf@sz is.

Sikerült szerencsétlenbe úgy belezúgnom, mint vak lónak a szakadékba... még egyszer (kétszer?) be kell mennem a munkahelyre, és alá kell írnom a kilépő papírjaimat, nos hát, remélem, nem futok össze szegénnyel.

Félek vele találkozni, ugyanakkor néha eszembe jut, hogy bejelöljem szerencsétlent, majdnem meg is teszem, de szerencsére végül mindig sikerül magamon uralkodni.

Tudom, mi lenne a szintem, de ááá, megőrülök érte... és tudom, hogy az meg külön gáz, hogy 30 évesen rajongok valakiért így.

Nincs a kérdésnek valós célja, csak egyfajta ventilláció. Tudom, hogy idővel, ha nem látom őt, elmúlik az egész. De... na. Nincs kivel kibeszélnem ezt. (Az élet nagy problémái, lol.)

2024. jan. 22. 23:22
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
22%

Egy kiemelkedoen sikeres 30as férfi, ha szingli, akkor jó eséllyel a húszéveseket dugja halomra.

Ennek ellenère ne takarózz a diagnózisoddal és nyomiságoddal amikor arról van szó hogy nincs önuralmad és lelki erőd fejlődni. Kifogást mindig fogsz találni, aztán elfogynak a lehetőségek.

2024. jan. 23. 08:10
 22/39 anonim ***** válasza:
39%

Ha kategóriákkal jobb nálad, akkor nincs értelme belemenni. Gondolom nem akarsz éveket gyötrődni, hogy ki akarja mellőled lenyúlni. Ha mégis, akkor az egész mögött vmi bizonyítás áll, vagy kompenzálás.

A rajongásod még szerintem nem lenne gáz, de józanul kellene nézned a dolgokat. A szinteden lévők nem jönnek be?

2024. jan. 23. 08:41
 23/39 A kérdező kommentje:

#21 kutyából nem lesz szalonna, tartja a mondás, szóval bármennyire akarok fejlődni, az maradok, aki vagyok... tudom, manapság nem menő a reális gondolkodás

#22 rohadtul nem tetszenek, egyedül fogok megdögleni, ez van... másrészt adtam annó esélyt egy "szintemen lévő" pasinak, 2 evig jártunk is, de nyilván ő sem szeretett, csak "nincsen ló" alapon kellettem neki, farokmelegítőnek, közben a szexi, dögös, vonzó, trendi fiatal csajokról ábrándozott ő is,

elég nyíltan. Nyilván tudom, hogy semmi esélyem nincs nem hogy a szóban forgó személynél, de úgy általánosságban senkinél, de sajnos nekem is megtetszenek személyek.

2024. jan. 23. 10:10
 24/39 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem ha addig míg ott dolgoztál soha nem próbálkozott be, nem jelölt be, nem írt akkor most se fog, hogy nem dolgoztok együtt hiszen mégcsak arra utaló jelek se voltak. A barátságos viselkedés sajnos nem azzal egyenlő, hogy az esete vagy és randizni vinne.

Én tőlem próbálkozz míg be kell járnod, de én nem tenném egyáltalán, mert nagyon úgy tűnik, hogy nem vagy az esete.

2024. jan. 23. 10:22
 25/39 A kérdező kommentje:

#24 Nyilván "nem vagyok az esete"*, erre magamtól is rájöttem. (Írtam is a "kérdésben": "Velem is az... és tudom, hogy nem azért, de én még ahhoz sem vagyok hozzászokva, hogy barátságosak velem.")

*Nyilván egy ilyen nyomi kis nímand, mint én, a lőtéri kutyának sem kell, ez nem személyes preferencia kérdése.

2024. jan. 23. 10:34
 26/39 anonim ***** válasza:
100%
De ne írd, hogy niemand vagy, mert nem igaz, mindenki értékes a maga módján és lesz majd valaki akit érdekelni fogsz. Dolgozni kéne az önbizalomhiányodon a pasas helyett, mert hiába jársz bárkivel az önértékelési zavaraid elő fognak bukkanni úgyis.
2024. jan. 23. 10:40
 27/39 A kérdező kommentje:
Persze, majd valaki... nagyon max. még valaki, aki kihasznál, miközben a genetikai lottó nyertes flegmahh plázapicsákról álmodozik. Nincs önbizalomhiányom, teljesen reálisan látom magam. Miért nem tudja ezt senki sem felfogni...?
2024. jan. 23. 10:59
 28/39 anonim ***** válasza:
100%

Gondoltál már arra, hogy sírás helyett az idődet önfejlesztésre fordítsd és a rossz helyzetedből jót kovácsolj?

Félre ne érts teljesen jó szándékból kérdezem.

2024. jan. 23. 11:45
 29/39 A kérdező kommentje:
Önfejlesztés... nem lehet bárkiből bármi, ez egy baromság úgy, ahogy van.
2024. jan. 23. 12:04
 30/39 anonim ***** válasza:
100%
Hat ha ő eddig nem nyomult rad akkor mi a kérdés?
2024. jan. 23. 15:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!