Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők hány százalékára illik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők hány százalékára illik ez a leírás?

Figyelt kérdés

Csinos, népszerű lány, másokkal szemben nagy empátiát, törődést mutat. Éles eszű: tudja mikor kell hallgatni, mikor kell frappáns válaszokat adni, mikor kell visszavonulni, illetve lépéseket tenni. A divatot nem követi, a média nem befolyásolja, hanem teljesen ura önmagának. Nincsenek ellenségei, mindenkivel jóban van.

A pozitív tulajdonságai azonban csak látszat: valójában full érzéketlen, viszont ez csak később derül ki, amikor szándékosan leplezi le saját magát valaki előtt.

Nem kötődik senkihez, viszont kiválóan érti az emberi játszmákat, és az emberekben lezajló lélektani folyamatokat, ezért bármit képes elérni az életben. Ha kell, konfliktusokat generál, ha kell, emberek bizalmát nyeri el. Úgy tűnik, hogy egy helyzet tőle független, de ő mozgatja a háttérből a szálakat, a háttérből.

2023. júl. 20. 10:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
78%

Ezt leírhattad volna akár férfiakról is!

Nekem pl van egy férfi ismerősöm akire pontosan illik ez a leírás.

2023. júl. 20. 11:04
 2/18 A kérdező kommentje:

Érdekesnek találom az ilyen nőket.

Van abban valami bizarr, de mégis érdekfeszíző, amikor egy ártatlannak tűnő, cuki csajban jéghideg szív dobog.

2023. júl. 20. 11:04
 3/18 anonim ***** válasza:
55%

#2:

Igen, eleinte érdekes, mert népszerű és segítőkész az illető. De általában ezt azért teszi, mert így épít kapcsolatokat amiből ő is profitál.

Csúnyán megfogalmazva használja az embereket, de közben ő is jól érzi magát. Ez a típus embereket képes összeugrasztani ha a saját érdeke úgy kívánja. De mindezt úgy, hogy rá még csak rosszat se lehessen mondani, ő jól jön ki minden sztoriból (manipulátor).

Nagy játékos az ilyen ember. Csak az tudja hogy milyen valójában aki már egyszer megszívta a vele való kapcsolódást. Eleinte érdekes, de hosszú távon már nem annyira.

Van ilyen férfi és nő is.

2023. júl. 20. 11:14
 4/18 anonim ***** válasza:
93%

"A nők hány százalékára illik ez a leírás?2

nagyon kevésre

kezdjük ott, az emberek többsége se nem különösebben csinos, se nem különösebben éles eszű. ezen felül még "másokkal szemben nagy empátiát és törődést mutat", itt már tényleg legfeljebb néhány százaléknál járunk.

és ha mindemellé csak megjátssza magát, mert amúgy totál érzéketlen és csak használja az embereket a játszmáihoz, ez nagyon kevés.

2023. júl. 20. 11:17
 5/18 anonim ***** válasza:

Most nézem újra a Gossip girl sorozatot, amiért 20 évesen éltem-haltam. :D

Na ott vannak ilyen karakterek…

Lehetetlen, hogy mindenkivel jóban legyen, hogy mindig mindenből jól jöjjön ki, mert más is átláthatja rajta kívül a játszmákat, és hamar rájöhet, milyen, másrészt pedig ő is ember, nem gép. A manipulátoroknak is van gyenge pillanata, nem tudja mindig a szerephez tartani magát.

Ez meg pláne szappanoperás fordulat, hogy bummmm és egyszer csak bevallja, hogy ő milyen, te pedig nem is sejtetted. :D

Legtöbb esetben nem is tudják, hogy ők ilyenek, de ha még igen is, akkor sem vallanak be egy játszmát sem, mert nem hülyék. :D

Én nem is tudom elképzelni, hogy hogy létezhetnek olyan emberek, akik ezeken nem látnak át. Pedig jóval többen vannak, mint akik szemfülesek.

2023. júl. 20. 11:22
 6/18 anonim ***** válasza:
81%

Ja, arról ne is beszéljünk, hogy nem tudsz olyat hitelesen megjátszani, aminek az ellenkezője vagy.

Próbálkozások vannak, mint pl az incelek, mikor játsszák, hogy ők normálisak, de nagyon ki szokott lógni a lóláb. Aki igazi naiv, az nem vágja le csak.

2023. júl. 20. 11:24
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Leírtál egy pszichopatát. Kb a népesség 1-2%-át jellemzi és ezekből az, aki "csinos". Bár ők általában odafigyelnek a külsőségekre.
2023. júl. 20. 11:31
 8/18 anonim ***** válasza:

Én sem tartom jónak ha ma már mindenkire ráfogják hogy nárcisztikus, én is most csak a kérdés miatt írom le, hogy ez a manipuláció pont ráillik a nárcisztikus jellemű emberekre.

Ők is népszerűek, a maximalizmusuk miatt a karrierükben is sikeresek, sokszor segítőkészek, hogy minél több rajongót szerezzenek, de közben mindenkit manipulálnak, miközben ők "belül hidegek". És bizony ezt rengetegen nem ismerik fel.

Nem véletlenül foglalkozik a pszichológia is annyit a nárcisztikusok működésével. Sokan a bűvkörökbe kerülnek, de kikerülni más nem megy nekik.

2023. júl. 20. 11:35
 9/18 A kérdező kommentje:

Természetesen vannak férfiak is ilyenben, de ebben a kérdésben kifejezetten a nőkre lennék kíváncsi, akinél szerintem érdekesebb ez a dolog.

Szerintem az ilyen viselkedés már túlmutat a manipuláción, ugyanis minden ember jó benyomást akar tenni bizonyos személyekre, ezért tesznek olyat, amit normális körülmények között nem: pl. ha trágárul beszél, ezt hanyagolja a másik társaságában. Ez is már a manipuláció bizonyos formája, hiszen szándékosan beszél szebben.

Ami a leírásban van, az már inkább amolyan mesteri irányítása az embereknek.

Az ilyenektől nagyon sokat lehetne tanulni az emberi lélektanról, feltehetően többet, mint a pszichológusoktól, akik csupán a kísétletek és a megfigyelések szemüvegén látnak, de ők maguk nem részei egy ilyen kemény folyamatnak.

2023. júl. 20. 12:19
 10/18 A kérdező kommentje:
*kísérletek
2023. júl. 20. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!