Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Melyik lány a vonzóbb a leírás alapján?
Első lány:
Göndör barna hajú
Duci, husis egy kicsit
Hobbija: énekel
Öltözködése átlagos, semmi extra, őszies színekben jár általában, vagy sima feketében
Alacsony
Vidám, közvetlen
Második lány:
Szőke egyenes haja van
Vékony
Idegenekkel először félénkebb, de ha jól érzi magát feloldódik hamar
Stílusa kicsit extrémebb (szakadt bő farmerek, haspólók, (nyilván ezek nyáron) szereti és követi a divatot.
Alacsony ő is
Hobbija kirándulás, zenehallgatás
Mindkét lány fiatal, tizenéves.
A leírás alapján melyik a szimpatikusabb?
Mennyire duci? Mennyire vékony? Mennyire közvetlen? Mennyire alacsony?
Ugye hogy mindjárt más?
Az jó hogy nem annyira közvetlen a második, de viszont az öltözködése el is rontja ezt. Elsőt választanám szerintem. Fontos hogy vidám legyen.
Második!
Odáig olvastam hogy vékony.. Jöhet!
Teljesen mindegy, hogy hány embernek jön be az 1. vagy a 2. Az a fontos, hogy megtalálja azt akinek ő lesz az ideális/tökéletes.
Nem mindenki ugyanazt keresi, van akinek az 1es lány lesz a 10 pontos még akkor is ha duci meg van akinek a szőke vékony a 10 pontos. (pont van itt 2vel fentebb egy szavazás, 45 vs 75 kilós lány és eddig még többen kedvelik a ducibb csajokat). De mint mondtam kinek mi jön be.
Az igaz, hogy nagy többségnek a szőke alapból vonzóbb, ez is belénk van kódolva, feltünőbb szin vonzza a tekintetet (de ez sem mindenkire igaz). Végül pedig aki hajszin/testsúly meg egyéb külső jegyek alapján választ párt az már rég rosszul csinálja mert sokkal fontosabb szempontok vannak amibe bele se kezdek mert sosem érne véget :) remélem hasznos voltam, ha igen már nem éltem hiába :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!