Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, a 2 leírás közül melyik áll közelebb az álomférfi jellemzéséhez? (Én is nő vagyok amúgy. )
1. Magas, izmos, de nem kigyúrt. Jóképű, jó illata van, stílusosan öltözik, de nem piperkőc. Előnyös és dögös a haj- és arcszőrviselete. Szép a szeme, ragyogó a mosolya.
2. Sokak szerint szimpatikus, rendes ember, sokan kedvelik. Hűséges, a család neki az első, amint családos lesz. Káros szenvedélyektől mentes. Kellemes humora van, megvan a magához való esze, szavahihető és becsületes. Meg lehet benne bízni, nem szokása csalódást okozni.
Az egyiknél csak külső, másiknál csak belső tulajdonságokat sorolsz, pedig ez mindenkinél keverve van.
2-es harmónikus külsővel.
Mi köze a kulsonek a belső tulajdonságokhoz?
Vagy aki magas és jóképű, az szenvedélybeteg és elhanyagolja a családját?
Nekem ezek a családba belebuzult, egy csepp alkoholtól hisztit verő véglények kifejezetten ellenszenvesek. Utálom azokat az embereket, akik attól hiszik magukat felsőrendűbbnek, hogy nem isznak kávét meg néha alkoholt, annyira kis rendesek és mindenáron kölköt akarnak. Szóval a második a szememben messze nem olyan szimpatikus, mint ahogy azt belsőre gondolnád.
De az első sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!