Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy átlagostól kicsit csúnyább lány? Mondjuk 10/4. Képek is, leírás is jöhet.
Szerintem én kb az vagyok, csak szeretnék "megbizonyosodni róla", hogy nagyjából ugyanarra gondolunk-e.
(NEM küldök képet magamról, priviben sem.)
1-es! Nőként mondom, hogy az a csaj legalább 8-as.
2-es! A tiedtől kiköptem a teát, amit éppen ittam. 😂🤣
#1: az a csaj gyönyörű. Itt is látszik, mennyire elszalltak a fiúk, amikor azt mondják, nekik átlagos csaj is jó. Na, ha az a ronda, akkor milyen az átlagos?
Vicces az összes rinyalasotok.
L
Állítólag ők azok a net szerint: [link]
De hogy őszinte legyek, én ezzel vitatkoznék, az utolsó csajszi nálam pl. tuti nem 10/4, hanem jóval "feljebb" lenne néha látok külsőre hasonlóakat és mind be is jöttek.
A többiek úgy nagyjából tényleg fedik azt amit a többség a 10/4-ről gondol.
A 2-es és a 9-es válaszoló kivételével szerintem mindegyik kép amit küldték lányokról, szerintem mindegyikben van valami szép.
Lehet én vagyok túl derű látó, de szerintem mindegyikben van valamilyen szép.
"Itt is látszik, mennyire elszalltak a fiúk, amikor azt mondják, nekik átlagos csaj is jó. Na, ha az a ronda, akkor milyen az átlagos?"
Nem tudtad, hogy ma már minden csaj 11/10-es meg istennő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!