Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire illik utálni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire illik utálni az exbarátnőket?

Figyelt kérdés

Előző párommal 6 évig voltam együtt, majd megcsalt hála Istennek, mert ha ez nem történik meg, akkor én szakítottam volna, mivel egy bántalmazó kapcsolat volt. Szóval én örülök, hogy "megszabadultam" tőle. Néha összefutunk, akkor a jelenlegi barátnője undorítóan néz rám, mintha egy szardarab lennék a kövön nagyjából.

Ez engem amúgy nem zavar, csak nem értem a logikát, hogy miért kell utálni ismeretlenül is.

2024. febr. 7. 18:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
69%

Mert irigyek féltékenyek.

Engem még azok is gyűlölnek akik meg a barátomra akarnak rámászni nem egy ilyen volt hogy barátom levakar vkit magárol és a csaj engem hord el mindennek. Miközben őt lehetne elhordani...

Vagy munkahelyen meglátják képen vagy ahogy bekisér a parom megint én leszek a sz.r mindenkinek, hogy nekem normalis helyes pasim van,(megdicsérik), én meg dögöljek meg kb.

2024. febr. 7. 18:20
 2/15 anonim ***** válasza:
79%
Nem tudom, engem is utál az új nő, nekem meg annyira jó hogy már több mint fél éve nem láttam a nő hülye fejét. A gond az lehet hogy te látod is ezt a csajt, hát kitartás, remélem ritkán fogtok összefutni. Az ilyenek nélkül minden nap ajándék, pláne ha hónapok telnek el és sehol semmit nem tudsz ilyen bántalmazókról. Mondjuk általában odatolják mindenhová a képüket, de ha sikerül elkerülni őket, sokkal jobb az élet.
2024. febr. 7. 18:21
 3/15 anonim ***** válasza:
23%

Az exekre is mindenki "harap" a gyk-n is.

Ha kiírok vmi kerdést bármelyik exemrol már gyk-n jön az hogy minek fpglalkozok vele szálljak le az exemről🤣

2024. febr. 7. 18:22
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy ő mást tud, mint ami az igazság. Nekem is van ilyen élményem, exem mindent össze hazudott rólam. Úgy néztek rám a haverjai, mint ahogy te is írtad, egy darab sz@rra. Aztán egyszer olyasvalakinek mesélt, akit én is ismertem. Hát, érdekes tapasztalat volt.
2024. febr. 7. 18:22
 5/15 anonim ***** válasza:
68%
3-as, ott annyi a különbség, hogy a múlton rágódsz és más ehhez nem akar asszisztálni és neked sem ajánlják. Ebben nincs utálat az ex iránt, csak egyszerűen nettó fingreszelés exeken elmélkedni
2024. febr. 7. 18:32
 6/15 anonim ***** válasza:
0%

Látszik abbol a vehemens irományukból, hogy a válaszadók javarésze retteg egy-egy felbukkanó extől.

És nem olyan válaszok ezek amik a kérdésre lennének.

2024. febr. 7. 18:35
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
6 Itt ebben a vonatkozásban mi vagyunk az exek te szerencsétlen, akik felbukkanhatunk a nő életében aki utálkozik velünk. Nekem van azóta párom, és az exemet nem utálom, mivel vannak jó fej dolgai, és ő sem utál csak a nő. És tényleg sokkal de sokkal jobb minden, mióta nem láttam a nőt aki utál mert csak, fogalmam sem volt miért, eleinte folyamatosan nyomatta magát a face-en a hülye idézeteivel, biztos most is de szerencsére nincsen közös ismerősünk már.
2024. febr. 7. 18:50
 8/15 anonim ***** válasza:

Sosem értettem, hogy mi ez az ex gyűlölet.

Mi eddig minden barátnőmmel normálisan szakítottunk, harag nélkül és a mai napig jókedvűen köszönünk egymásnak az utcán és beszélünk 2 mondatot ha találkozunk.

2024. febr. 7. 19:07
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
7 az exeről is szól a kérdés, te szerencsétlen, hogy öket valahogy minden nő utálja.
2024. febr. 7. 19:12
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Engem is utál az új nő, pedig túl sokmindent már nem tud tőlem elvenni (szeretői viszonyból lett kapcsolatuk). Szerintem féltékeny is, mert apuka jön látogatni (mondjuk olyankor mindig bepróbálkozik, szánalom...), de nem lenne mire, hiszen neki otthon van a 3 gyerek és a férje😀😃
2024. febr. 7. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!