Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Véget ért egy párkapcsolatom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véget ért egy párkapcsolatom ami a végén már nagyon nem működött, de akkor a szakítás után miért érzek a megnyugvás helyett ürességet, szomorúságot, miért lettem depis és miért hiányzik az exem?

Figyelt kérdés
jan. 30. 19:38
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Férfi vagy, vagy nő? Mert szerintem nem mindegy! Tudod a két nem teljesen máshogy reagál és gondolkozik különféle szitukban. Ha kommunikál azt vehetjük jó jelnek is, de lehet, hogy csak udvarias, kérdés miről beszélgettek. Ha nemcsak válaszolgat neked, hanem esetleg kérdez is felőled, az jó jel lehet. Az is lehet, hogy büszkesége tartja vissza, vagy fél tőled, mert ő küldött el. Bár legjobb mindig az egyenes beszéd, még, ha fáj is, én azt mondom, tiszteljük meg egymást ennyivel, ha már egyszer közös volt az ágy meg az asztal, még ha kis időre is.
febr. 28. 22:22
 22/30 A kérdező kommentje:
férfi vagyok
febr. 28. 22:25
 23/30 anonim ***** válasza:
Mennyi ideig voltatok együtt? Mert ha pl. 3 hónapja akkor tényleg lehet nem is érdekled, de ha mondjuk 1 éve, tehát már szorosabb volt a kötődés akkor lehet büszkesége tartja vissza. Ha egy pasi lelép, általában nem kommunikál utána. A nők hajlamosabbak erre, látod ezért kérdeztem.
febr. 28. 22:36
 24/30 anonim ***** válasza:
Van egy ötletem! Jövő péntek nőnap, próbáld meg kihasználni ezt az alkalmat valahogy, ezt már találd ki te, hogyan. Ha nem nyitott, felejtős!
febr. 28. 23:02
 25/30 A kérdező kommentje:
2.5 év nagy része távkapcsolat, de viszonylag gyakran találkoztunk
febr. 28. 23:11
 26/30 anonim ***** válasza:
Az elég sok idő már, ha annyira akarod tényleg megpróbálhatsz összehozni valamit jövő hétre, de ha nem vevő rá,, akkor sajnos keserves napok jönnek, muszáj lesz elengedned. Eröltetni nem tudod, ha nem akarja. Ahogy mondtad, két emberen múlik minden.
febr. 29. 08:03
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező ha tőszavakban valaszol akkor nem erdekled,hidd el!!
febr. 29. 11:20
 28/30 anonim ***** válasza:

Kedves #21!

Én erre kíváncsi lennék, hogy miért gondolod ezt, hogyha a férfi lép le, akkor a büszkesége miatt nem fog írni. Még akkor sem ha mondjuk megbánta?

Nyilván nőknél szerintem is más, meg egy idő után abba kell hagyni a nő keresését mert céltalan, főleg ha tényleg tőszavakban válaszol.

De férfinél pl ha az elküldött nő keresi és találkoznak akkor az is kb semmit sem jelent, csak udvarias volt és nem utasította el a nőt?

febr. 29. 11:53
 29/30 anonim ***** válasza:
Nyilván minden eset egyedi, de a férfiak, ha elmennek ritkábban akarnak visszamenni vagyis inkább nem mondják. Ha pedig a nő lett elküldve akkor a férfiak általában már nem találkozgatnak utána. Nem minden esetben ez van, csak általában.
febr. 29. 19:24
 30/30 anonim ***** válasza:

Szerintem csak tiszteletből válaszol valamit, nem akar csúnyán elküldeni.

Hagyd békén, ne keresd többet.

márc. 1. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!