Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit éreznél egy ilyen helyzetben? Megnyugvás és elégedettség lenne benned?
Még karácsony előtt rám írt egy pasi, de csak egy két szót váltottunk (nem társkeresőn, felszínes ismertség után) egyszer csak eltűnt el se olvasta az utolsó üzenetemet. Aztán karácsony előtt írtam neki, (egyedül él) de egyérteműen a tudtomra adta hogy nagyon sok minden van most az életében új munka (ez nem hiszem hogy igaz) plusz sok a dolga stb stb. Erre még én írtam neki ezt azt, de el se olvasta. Aztán most az ünnepekkor olyan szomorú voltam, kitöröltem amiket írtam neki legutoljára, amiket el se olvasott. Erre ma látom, hogy megnyitotta a chat-et. Nem értem pont örülnie kéne, nem hogy "lekoptam" megértettem hogy nem kér belőllem. Minek nézi meg hogy kitöröltem e mindent amit legutóbb írtam, ha pont nem érdeklem. Most úgy érzem mégis én löktem el, ez annyira fájó. Hisz éreztem az utolsó üzenetében, hogy egy kifogás, és utána nem is nyitotta meg több napon át az üzeneteimet.
(Mondjuk tudom milyen szar kétségek közt lenni, én épp ezért szoktam egyenesen megmondani a pasiknak ha nem. Ezt várnám el fordítva is.)
Tudom, de ebben az esetben mit érez egy férfi. Elégedett? Hogy na végre lekopott a csaj, felfogta hogy nem kell...?
Nőként sosem voltam ebben a helyzetben én mindig egyértelműen megmondtam a pasiknak ha nem jött be hogy köztünk részemről nem működik. Ez egyértelmű, sosem köntörfalaztam és hagytam kétségek közt a másikat.
Dehogy elegedett
Tok kinos, kenyelmetlen erzes valakit lerazni. Es nem is szokott csak ugy eltunni a masik. Meg rolad sem mernem kijelenteni, hogy nem fogsz valami utolso utanit irni.
6. Én nem fogok írni neki már. Így is szégyellem magam épp eléggé, csak tudnám minek írt rám ha előre tudta hogy úgyse kellek neki, még barátnak/ismerősnek se. Én nem terveztem vele semmit csak meg akartam ismerni.
De már hozzászoktam, hogy mindig szarul jövök ki ezekből a szitukból, mint írtam én mindig egyenes vagyok és szerintem ez így korrekt. Na most ha megmondom egy pasinak hogy nem akarok párkapcsolatot vele, utána úgy kerül mint egy pestisest, mintha egy utálatos szemétláda lennék. Engem meg így szoktak lekoptatni, "finoman" vagyis sunyi módon, hogy én tűnjek el...na most ezekkel a pasikkal is szívesen maradtam volna jóba nem reménykednék ha megmondanák hogy párkapcsolat nem jöhet szóba, de ilyen sunyi módon csak azt érik el amit amúgy akarnak hogy eltűnjek a jó francba, szintén mint ha pestises lennék.
Közben meg napi szinten azt hallgatom, hogy hogy-hogy nincs pasim mikor normális szép értelmes fiatal nő vagyok...(ja és nem várok itt leveleket)
Na most jól kisírtam magamból bocsi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!