Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben lehet megtalálni az elégedettséget, ha a gyermekvállalásról lecsúszott az ember?
Honnan veszed, hogy gyerekkel boldog lennél?
Ápolnál egy fogyatékos gyereket 30 évig? Vagy szeretnéd, hogy 16 évesen anyádba küldjön, mert nem engedted neki, hogy a feka kanija dugja hétvégente, nálatok? Vagy eladnád a lakásod, hogy a dílerét ki tudja fizetni, és ne lőjék bele egy dögkútba?
Ne dőlj be az insta cukimuki világának! A gyereknevelés nem habostorta, a legtöbben bekamuzzák, hogy mennyire könnyű és csillivilli minden. De nem az.
Volt az Asszonysutyorgóban (100ezer tagos női FB csoport) egy kérdés pont ezzel kapcsolatban. 10-ből 9,99 nő a következő életét simán leélné gyerek nélkül. Szóval semmiről sem maradtál le.
Gyerek nélkül boldogabb lehetsz mint gyerekkel.
Hobbik, karrier, edzés, utazás (ha majd lehet), barátok, háziállatok stb stb
Miért ne lehetne gyerek nélkül is teljes az élet? Az ilyen hangzatos hülyeségeket csak azok terjesztik, akiknek nincs az életükben semmi teljesítmény azon kívül, hogy szülnek.
Nézd meg az ismerőseidet: kik fogják azt bizonygatni 3746 szívecske kíséretében a gyerek fotója mellett, hogy "életem értelme" ,"életem szerelme"?
Hát persze, hogy azok, akiknek se életük, se szerelmük, se munkájuk, se karrierjük, se semmijük, csak szültek a semmire.
Köszönöm a válaszokat - megy minden hozzászólásra a zöld pipás értékelés.
Merőben más inputok érkeznek, mint amire számítottam.
"Merőben más inputok érkeznek, mint amire számítottam."
tegyük hozzá, azért általában nem azoknak van ideje egész nap itt lógni, akiknek a meló+gyerkőcök minden energiájukat lekötik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!