Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hihetetlen sokak számára, ha egy nő egyedül tervezi leélni az életét?
Első két mondatot olvasva: jólvan, csinàld.
Miért hihetetlen? Mert még manapsàg is tàrsas lénynek gondoljàk az emberek magukat, ennyi az egész.
"de akkor is tudom belülről, hogy én nem tudnék alkalmazkodni valakihez,"
Szerintem azért gondolod így, mert nem találkoztál még senkivel, aki megfogna.
Ám ha te már elöntötted, hogy te egyedül akarsz lenni, akkor legyen úgy. Csak legyen valami jól fizető képzettséged, hogy magadban is kényelmesen tudj élni.
Hajrá. Én támogatlak. Komolyan.
De ne azért ne legyen kapcsolatod, mert sok rosszat hallottál, láttál, hanem azért, mert nem is akarsz. Egyébként, ha semmi vonzódás nincs szexuálisan sem, akkor lehet hogy asszex vagy.
Most komolyan az zavar, ha egy kisgyerek bámul? Engem is bámulnak, mindenkit bámulnak. Olyan, mintha egy kutya bámulna, egy kisgyereknek még nincs sok esze, nincsenek benne szociális gátlások...
Szerintem az a te bajod, hogy nem kellesz egy férfinek sem és így próbálod "igazolni" saját magad és mások előtt ezt a tényt.
Miért érdekel, hogy másoknak mi a véleménye a te életedről.
Ha így akarod csináld, de a jelek szerint magad sem vagy benne biztos, így aztán nehéz eldönteni, hogy minket győzködsz vagy magad.
Btw, nekem van ilyen nő a környezetemben, 30+ éves, sosem volt semmilyen kapcsolata (pár, szex, etc), és annyit szokott tenni, hogyha valaki bepróbálkozik nála, akkor udvariasan elutasítja. Ezt leszámítva nem ezen pörög.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!