Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hihetetlen sokak számára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hihetetlen sokak számára, ha egy nő egyedül tervezi leélni az életét?

Figyelt kérdés
Én elég régóta tudom, hogy nem vágyom párkapcsolatra, szexuális kapcsolatra, semmire. Benne van a tény, hogy sosem voltam fiúval se lánnyal, nem volt semmi szexuális élményem de akkor is tudom belülről, hogy én nem tudnék alkalmazkodni valakihez, főleg testi kontaktust is végezni vele. Mindig mikor felkerült a téma sokak csodálkozva bámultak. Miközben minden irányból ismerősök, barátok panaszkodnak nekem, hogy így megcsalt, erőszakoskodik velem, nem is szeret, nem törődik velem stb. Nos köszönöm szépen de ezekre nem vágyom. Baráttnőmet is elég ijesztően bántalmazza a pasija, pedig kezdetben tök normálisnak tűnt. Én érzem magamon, hogy jól megvagyok egyedül is, gyereket meg végképp nem kívánnék a nyakamra, 9 hónapig szenvedjek, majd a szülési szenvedés, kitudja mivé fejlődik...Amúgy is utálom a gyerekeket, mindenhol erőteljesen bámulnak, bezzeg a szülő szerint nincs ezzel probléma, csak nekem kellemetlen. Hiába nézek el néha érzem, hogy bámul. Sose értettem miért vagyok babáknak meg kisgyereknek ennyire érdekes. Itt is a gyakorin sokan megvetik azokat akik kijelentik, hogy nőként igenis egyedül akar élni, meg egyszerűen nem akarják elhinni, mintha a pasi ténylegesen tudja hogy mit akar a nő mikor sose látta, nemismeri a háttérinfójat...Vsgy ennyire nagy az egója és azt hiszi minden nőnek kell pasi...Komolyan, ennyire hihetetlen, ha valaki képes magányos élni?Most mondhatjátok, hogy "de hisz az ember társas lény, kell a társ"...figyu sehol nincs leírva, én testem én életem, ne más döntse el mit akarok. 23 vagyok és nő és hátamra se kívánok kapcsolatot.

2020. nov. 16. 07:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
Bujjj el
2020. nov. 16. 09:18
 12/21 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező! Az egyetlen dolgod, hogy mások ellenében is a legnagyobb természetességgel és higgadtsággal fogadd el magad, ennyi. Onnantól kezdve nyugodt és harmonikus életed lesz.
2020. nov. 16. 10:06
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
Lepontoztak,már nem írok senmitse.
2020. nov. 16. 10:08
 14/21 anonim ***** válasza:
77%

Számomra nem hihetetlen!

Én is így vagyok. Egy időben a családom és az ismerőseim között voltak akik ezt a hátam mögött pletykáltak, de miért nem, de miért nincs, jaj biztos leszbikus és ilyenek...

Egy hosszú kihagyás után újra megpróbáltam a "társkeresést",

Nem is értem miért...

Kár volt. Én tényleg megpróbáltam. De sajnos már megint csalódnom kellett...

Tökjól ment minden egy értelmiségi férfival amíg ki nem mutatta ,,foga fehérjét,,.

Eltűnt, kiderült gyereke van, sejtem hogy más is van, és a harmadik ilyen eltűnése után tiltottam a francba mindenhol. Ha látom az életben újra nem is fogok neki köszönni. Van egy olyan érzésem, arra jó voltam 1 hónapban egyszer mikor épp olyan kedve támadt, foglalkozik velem 1 órát. Utána eltűnik.

Na ez volt a legutolsó de még rengeteg negatív tapasztalatot tudnák leírni ide, holnap reggelig írhatnám micsoda hazug disznók... Igen, egytől egyig.

Úgyhogy most ott tartok felőlem nézhetnek leszbikusnak is, én az életbe többet nem, befejeztem a ,, társkeresést,,.

Kössz, nem!

2020. nov. 16. 10:36
 15/21 anonim ***** válasza:
94%

És ha belegondolok, teljesen feleslegesen idegesítettem magam az elmúlt 3-4-5 hónapban.

Ahelyett hogy ez idő alatt bármi hasznosat csináltam volna, egy balek vagyok. Inkább utazhattam volna, több munkát vállalhattam volna, beiratkozhattam volna egy új tanfolyamra, új nyelvet tanulni, sportolni, bármi!

Szóval, lényeg a lényeg csak időpazarlás volt, és felesleges idegeskedés. Lehet hogy ha épp kedve tartja lett volna még folytatás a dolognak, de én meguntam... Köszönöm szépen de nem.

2020. nov. 16. 10:46
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vok.
2020. nov. 16. 10:49
 17/21 anonim ***** válasza:
55%
Vagyis valószínűleg aszexuális vagy. Van ilyen. Mások véleményére nem kell adni, nem ők élik a te életed, van nekik is sajátjuk, afelett rendelkezzenek. A gyerekek meg mindenkit megbámulnak, nem kell itt ki tudja mire gondolni, engem is szoktak, pedig én a megtestesült átlagosság vagyok.
2020. nov. 16. 10:54
 18/21 anonim ***** válasza:
14%
Ez a te életed, kérdező. Úgy baszod el, ahogy neked tetszik, senkinek nincs joga beleszólni.
2020. nov. 17. 18:00
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó!

Nem én vagyok a kérdező! De!

Elmesélek neked valamit, saját történetem.

Megismerkedtem valakivel, és a "kapcsolatunk" első 2 hónapja azzal telt, hogy én vígasztaltam meg őt, ugyanis annyira maga alatt volt hogy az "EX" barátnője átverte, többször is, egyszer elsírta magát a férfi. És én hogyismondjam én adtam neki lelki erőt, támogatást, biztattam, vígasztaltam egy csalódás után... 2 hónapig hallgattam milyen szemét az exe és ő most teljesen tönkrement ez miatt, ez alatt én vígasztaltam nap mint nap mint egy lelki szemetes láda olyan voltam már a végén szerintem...

És képzeld mi történt? 4 hónap múlva közölte a világgal hogy egyszer csak arra ébredt reggel hogy szerelembe esett újra az exével... Na képzelheted... Az az érzés amit akkor éreztem... Nagyon rossz volt. Akkor feltettem magamnak a kérdést, kell e ez nekem?! A saját életemet teszem tönkre, mindig van valami, olyan még nem volt hogy egy pasi ne verjen át, se tényleg valami mindig van. Úgyhogy el lehet gondolkodni, ki teszi tönkre az életét. Bárcsak ne is ismertem volna meg...

2020. nov. 17. 19:26
 20/21 anonim ***** válasza:
Mert az ember alapvetően szeretne utódokat. Ugye fajfenttartás. AZ élet úgy működik, hogy vannak emberek, majd nekik lesznek fiaik, majd a fiaiknak is fiaik (és lányaik persze).
2020. nov. 20. 00:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!