Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véget ért egy párkapcsolatom ami a végén már nagyon
nem működött, de akkor a szakítás után miért érzek a
megnyugvás helyett ürességet, szomorúságot, miért
lettem depis és miért hiányzik az exem?
Fölösleges gyötörni magad. Ha hiányzik akkor ez van. Én egyszerűen elintézném, valami ilyesmivel. Gondolkodtam a dolgokon, nyitott lennél egy talira, hogy beszélgessünk? A többi meg majd adja magát. Nem tudhatod, ő benne mi zajlik.
febr. 1. 08:00
Érett felnőttként én adnék egy esélyt a dolognak, különben ott marad a tüske, nem próbáltad meg. Az biztos, hogy benned még nem aludt ki a szeretet.
febr. 1. 08:19
Mi van akkor, ha az elzárkózás csupán konfliktuskerülésből történt? Vannak ilyen emberek. Lehet, azóta ő is másképp gondolja. Ezt csak akkor tudhatod meg, ha megkérdezed.
febr. 1. 08:58
Azért érzel így, mert a szakítás\válás a gyászhoz hasonló érzelmeket vált ki. Egy gyászfolyamaton mész keresztül, aminek a gyógyulásához idő kell.
Nem biztos, hogy érdemes próbálkoznod visszakönyörögni az exedet, ha egyszer ő már túllépett rajtad. Lehet, hogy jobb lenne elgyászolnod ezt a kapcsolatot, és neked is továbblépni. Én nem hívnék vissza olyasvalakit, aki azt mondja nekem, hogy ő már nem szeret. Ebből már nagy szerelem sose lesz.
febr. 7. 17:53
Osho azt mondja: „Bármikor, ha rossz útra tévedsz, kigyullad egy sor jelzőlámpa benned, a szomorúság és a depresszió is ilyen jelzőlámpák. Na de hogy a kérdésre konkrétabban is válaszoljak. Igen, most gyászolsz. Azt kell eldöntened, mennyit ér neked ez a kapcsolat. Ha viszonylag hosszabb ideig voltatok együtt, én esetleg akkor próbálkoznék. Az exed nem tudni mért hanyagolt, de ok nélkül nem történik semmi. Amit 3-as írt, szerintem van benne igazság.
febr. 7. 18:51
A feldolgozás része, amit most érzel!
febr. 8. 07:01
Szereted még az exed, csupán ezért.
febr. 8. 16:48
Mert veled szakítottak, neked még vannak érzelmeid. A másiknak már nem, és ezt nem is érdemes erőltetni, ha ő így érzi. Jól mondták, a feldolgozás része, hogy meggyászolod, aztán továbblépsz.
febr. 8. 22:52
19/30 A kérdező kommentje:
Akik szerint érdemes még adni egy esélyt a dolognak, nekik írom, hogy én szeretném, nem rajtam múlik.
Kértem, javasoltam a szakításkor, beszéljük meg, hogy tudjuk megoldani a problémákat, de ő már erre nem volt nyitott.
Most így közel egy hónap után ha egy héten egyszer próbálok vele kommunikálni írásban, tőszavakban válaszol. Lehet mert továbblépett és már nem érdeklem. Nem tudom. Erőltetni nem szeretném, rendbehozni igen. De ehhez két ember kellene.
Szerintem gyászold meg és engedd el. Ő téged nem akar már, arra vár, hogy hagyd békén.
febr. 28. 20:57
Kapcsolódó kérdések: