Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bátor voltam, mikor nem kellett volna és bátortalan, elzárkózó, mikor nem kellett volna. Többségében nem a megfelelő embernek szavaztam bizalmat, az arra érdemestől elmenekültem.
Sok-sok dolgot megbántam, de visszafordítani az időt már nem lehet, haladni kell előre.
Egy olyan nővel voltam aki elhitette velem, hogy én vagyok az első de mind végig csak egy pótlék voltam és az első adandó alkalommal le cserélt.
Az elbukott időt sajnálom, hogy nem vettem észre és hagytam magamat.
Így jártam. Ami nem öl meg az mindig egy kicsit derűsebbé tesz :D
- Egy kórosan hazudozó emberhez kötöttem az életem. (Házasság, lakás, gyerekek...)
- Olyan szakmát választottam, amiben nehezen találom az utam.
- Nem foglalkoztam többet a testemmel, az izmosodással kamaszkoromban.
- Túl sokat adtam mások véleményére olyan 30 éves koromig.
Ezeken változtatnék (kivéve a 2 szép gyerekem létén).
34/F
Utált szakközépiskolát választottam, és logikusan az annak megfelelő főiskolára mentem, és azon a pályán haladtam tovább. Jól keresek vele, de le tudnám hányni.
Ez volt az egyik.
A másik az, hogy férjhez mentem, és a férjemhez költözve otthagytam az álomvárost az álom munkahellyel. Soha nem lett olyan jó helyem (úgy értve, hogy a szakmámért ott sem rajongtam, de azok között a keretek között minden a helyén volt, nem szakadtam bele, jó fizu, támogató környezet).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!