Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5
Sajnos nem jó. Itt kb mindenki azt fogja mondani, hogy a túlzott szeretettel, törődéssel, odaadással, türelemmel és kedvességgel rontotta el az életét, akár egy középkori mártír. Lófszt, a legtöbben önzéssel, haraggal és hülyeséggel cseszik el.
Nem érzem úgy, hogy elrontottam az életem. Hibákat viszont követtem el, nem keveset. Elsősorban azért, mert szeretem a kényelmet és a biztonságot. Másodsorban pedig nem volt kellő önbecsülésem, amikor szükség lett volna rá. Hagytam, hogy ezzel visszaéljenek.
Vannak dolgok, amiket az életben ott és akkor kell megtennünk. Ha ezekről lemaradsz, akkor viselned kell a következményeket. Ettől még nem lesz rossz az életed, mindig van kiút.
Ostoba és meggondolatlan vagyok még mindig. Szórtam a pénzt, olyan kapcsolatokban voltam, amik egyértelműen nem működtek. Saját házam lehetne, ha nem lettem volna barom.
Illetve a folyamatos, évekig tartó kesergés a duciságom miatt, de a kisujjamat nem mozdítottam, hogy tegyek ellene.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!