Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel rontottad el az életed?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel rontottad el az életed?

Figyelt kérdés

2024. jan. 15. 19:43
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Azzal, hogy mindenkiben megbíztam és mindenkinek mindent elhittem.
2024. jan. 15. 19:44
 2/31 anonim ***** válasza:
84%
Középiskolába rosszul választottam.
2024. jan. 15. 19:44
 3/31 A kérdező kommentje:
2- szakot?
2024. jan. 15. 19:45
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok elég megbocsátó. Túlzás hogy elrontottam az életem, de a legtöbb szart a haragtartás okozta.
2024. jan. 15. 19:45
 5/31 A kérdező kommentje:
4- ez nekem is problémám. Testvéreimmel sem tartom a kapcsolatot. Rengeteg embert letiltottam már. Nem enyhül a harag a szívemben. Bízni sem tudok. Mindig a B terv jár az eszemben.
2024. jan. 15. 19:47
 6/31 anonim ***** válasza:
70%

5

Sajnos nem jó. Itt kb mindenki azt fogja mondani, hogy a túlzott szeretettel, törődéssel, odaadással, türelemmel és kedvességgel rontotta el az életét, akár egy középkori mártír. Lófszt, a legtöbben önzéssel, haraggal és hülyeséggel cseszik el.

2024. jan. 15. 19:50
 7/31 A kérdező kommentje:
6-tudom, hogy nem jó. De öreg vagyok már a valtozashoz:-) neha arról abrandozom, hogy összeomlott és végre oda kerülök, ahova való vagyok, a pszichiátriara.
2024. jan. 15. 19:51
 8/31 anonim ***** válasza:

Nem érzem úgy, hogy elrontottam az életem. Hibákat viszont követtem el, nem keveset. Elsősorban azért, mert szeretem a kényelmet és a biztonságot. Másodsorban pedig nem volt kellő önbecsülésem, amikor szükség lett volna rá. Hagytam, hogy ezzel visszaéljenek.

Vannak dolgok, amiket az életben ott és akkor kell megtennünk. Ha ezekről lemaradsz, akkor viselned kell a következményeket. Ettől még nem lesz rossz az életed, mindig van kiút.

2024. jan. 15. 20:00
 9/31 anonim ***** válasza:
100%

Ostoba és meggondolatlan vagyok még mindig. Szórtam a pénzt, olyan kapcsolatokban voltam, amik egyértelműen nem működtek. Saját házam lehetne, ha nem lettem volna barom.

Illetve a folyamatos, évekig tartó kesergés a duciságom miatt, de a kisujjamat nem mozdítottam, hogy tegyek ellene.

2024. jan. 15. 20:05
 10/31 anonim ***** válasza:
68%
Nárcisztikus nevelést kaptam egészen kiskoromtól kezdve, ez az oka annak hogy sosem szerettek a kortársaim. Már az óvodában sem, később meg teljesen ki voltam közösítve. Csendes borderline is vagyok, ezekre a dolgokra nemrég jöttem csak rá. 23f.
2024. jan. 15. 20:06
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!