Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent az ha egy ferfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az ha egy ferfi azt mondja hogy csak sodrodni akar?

Figyelt kérdés
tegnap 23:53
A kérdező szavazást indított:
Hogy kialakul majd a szerelem ha akar es csak sodrodjunk, bizzuk a sorsa
Nem akar egem es csak a testiseg erdekli
13 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan ne tervezz vele.
tegnap 23:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Bármi lehet, de főleg csak max. testiségre számíts, mert ha jön egy jobb, vagy újabb akkor már dob is.
ma 00:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Ezt valaki mondja már el, gyakorlatban hogy néz ki. Ezt mondja neked valaki szóban vagy írásban, és te ahelyett, hogy visszakérdeznél, ideszaladsz gyakorira, hogy megkérj egy csomó idegent, hogy játsszunk gondolatolvasósat?
ma 00:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt hogy ne akarj tőle semmit.
ma 00:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Fél a tényleges elköteleződéstől, egyelőre nem biztos a dologban, fogalma sincs mit akar tulajdonképpen, hogy hogyan érez. Pont ezért csak sodródna, aztán majd kitalálja. Nem annyira nyerő, de még jól is elsülhet, ha nem érzi úgy hogy ráerőszakolnak valamit, amiben még nem biztos.
ma 00:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is ezt szoktam mondani mégis komolyat keresek csak!
ma 01:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de az biztos, ennél sokkal rosszabb, aki egy hét után már veled tervezi az egész életét. Na azokkal garantáltan bukta.
ma 01:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!