Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fogamzasgatlot szedek ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzasgatlot szedek ha elmondom neki igy is akar majd gumit hasznalni? Elso alkalom.

Figyelt kérdés

A pattanasaim miatt kezdtem el szedni, rendesen szedem viszont szuz vagyok.

Kozel akarom engedni magamhoz szoltam is neki, hogy gyogyszert szedek még nem reagalt.

Nem tudom mi lesz a reakcioja de sajnos ha az lesz hogy igy is akar gumit hasznalni, elegge serto lesz nekem ez, mert ot akarom erezni nem a gumit es ugye ez olyan lenne mintha nem bizna bennem.

Tudom hogy nem csak a terhessegtol ov meg az ovszer de egyikunk sem nemi beteg, es a terhessegtol megov a gyogyszer.

Ha ti lennetek ebben a helyzetben orulnetek hogy nem kell ovszer vagy hasznalnatok inkabb?

Nok valasza is erdekelne ha van esetleg tapasztalat ebben vagy ilyesmi.

tegnap 21:33
A kérdező szavazást indított:
Orulni fog neki hogy nem kell hasznalni ovszert
Ettől még ugyanugy akar majd hasznalni
Ha igy is akar ,jogosan erzem magam megsertve
6 szavazat
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
25 evesek vagyunk.
tegnap 21:33
 2/11 anonim ***** válasza:
72%

Figyelj, ő pénisze, ő döntése. Nem sértő az sem, ha ragaszkodik hozzá.

Amúgy tökéletesen szedett tabi mellett is lehetsz terhes (Pearl-index)

tegnap 21:36
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

De ezt nem tudod vele megbeszélni? A fogamzásgátlás eléggé alap téma egy kapcsolat elején. De akkor írok példamondatot, mint a suliban:

“Béla, fogamzásgátlót szedek. Felőlem nem szükséges gumit használni. Te hogy gondolod ezt a kérdést?”

Én sok éve szedek fogamzásgátlót, komoly kapcsolatban nem használtam más védekezési módszert. De teljesen megértem, ha egy férfi az elején gumizni akar. A fogamzásgátló egy felelősség, nem tudhatja, hogy mennyire szedem pontosan. Jobb biztosra menni, ez szerintem jogos. A bizalom nem alap, először meg kell ismernie. Semmi baj nincs az óvszerrel, ugyan úgy lehet érezni nőként, sosem értettem a felhajtást. Ebben semmi megalázó nincs, 25 évesen ne ez legyen már a szint.

tegnap 21:45
 4/11 anonim ***** válasza:
94%
Épeszű férfi mindig saját maga által vásárolt gumiban szexel, amíg nem akar gyereket.
tegnap 21:45
 5/11 anonim ***** válasza:
81%
Nem kell ezen megsértődni. Kezdődő kapcsolat akár szűz vagy akár nem első alkalommal nem mindenki vág bele gumi nélkül. Ehhez van akinek kell egy bizonyos szintű bizalom pl hogy sokan hajlamosak arra hogy még sem szedik a bogyót átverve a párjukat csak hogy gyereke legyen. Szerintem adj neki egy kis időt hogy teljesen megbízzon benned. Hidd el eljön majd az is hogy gumi nélkül szexeltek.
tegnap 21:56
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

"de egyikunk sem nemi beteg"

Van erről friss tesztek?

Ha kicsit is felelősségteljes a pasi, akkor fog óvszert használni.

Aki nem akar gyereket, az maga védekezzen. Persze egy házasság más, de friss kapcsolatban csak magamban bíznék.

tegnap 21:58
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is gumival vesztettem el anno. Igaz, nem szedtem tablettát. Nem lesz rosszabb, ha azzal csináljátok. Jó persze, jobb érezni a másikat, de nem annyira zavaró, mint gondolod. Viszont a tabletta sem 100%-ban megbízható a nemkívánt terhességre.
tegnap 22:01
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudod, hogy a pasinak nincs semmi betegsége? Kaptál tőle teljes STD szűrés eredményeket, amik elött 3 hónapig nem szexelt? Csak akkor tudhatnád, hogy semmivel nem tud megfertőzni! Tünet nélkül is el tudsz kapni rengeteg betegséget! Tapasztalat, nem csak úgy a levegőbe beszélek. Szóval annyira azért ne vedd sértésnek, egyébként valószínűbb, hogy simán belédteszi gumi nélkül és sz-rik bele, hogy teszteltessen, és inkább a nőt teszi kockára.
tegnap 22:55
 9/11 anonim ***** válasza:

Én látom egy nőn ha gyerekkel akarna magához láncolni. Téged nem ismerlek remélhatőleg nem akarod felcsináltatni magadat vmi önös érdekből.

De ha nem bízik meg benned annak lehet más oka van. Lehet adtál rá okot.

Vannak pasik akik paráznak a nem kívánt terhességtől ezt jó ha el fogadod.

Lehet most fog kiderülni, hogy te akarsz majd a jövőben gyereket ő meg egyáltalán nem. És fél hogy e miatt vége lenne a kapcsoltnak.

u.i.: Szerintem meg fog dugni így is de nem biztos hogy azonnal lehet kell majd neki egy kis idő azt meg add meg neki.

tegnap 23:05
 10/11 anonim ***** válasza:
Elég gyenge troll kérdés, a faszik nem magukért hoznak fel gumit...
ma 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!