Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzasgatlot szedek ha elmondom neki igy is akar majd gumit hasznalni? Elso alkalom.
A pattanasaim miatt kezdtem el szedni, rendesen szedem viszont szuz vagyok.
Kozel akarom engedni magamhoz szoltam is neki, hogy gyogyszert szedek még nem reagalt.
Nem tudom mi lesz a reakcioja de sajnos ha az lesz hogy igy is akar gumit hasznalni, elegge serto lesz nekem ez, mert ot akarom erezni nem a gumit es ugye ez olyan lenne mintha nem bizna bennem.
Tudom hogy nem csak a terhessegtol ov meg az ovszer de egyikunk sem nemi beteg, es a terhessegtol megov a gyogyszer.
Ha ti lennetek ebben a helyzetben orulnetek hogy nem kell ovszer vagy hasznalnatok inkabb?
Nok valasza is erdekelne ha van esetleg tapasztalat ebben vagy ilyesmi.
Figyelj, ő pénisze, ő döntése. Nem sértő az sem, ha ragaszkodik hozzá.
Amúgy tökéletesen szedett tabi mellett is lehetsz terhes (Pearl-index)
De ezt nem tudod vele megbeszélni? A fogamzásgátlás eléggé alap téma egy kapcsolat elején. De akkor írok példamondatot, mint a suliban:
“Béla, fogamzásgátlót szedek. Felőlem nem szükséges gumit használni. Te hogy gondolod ezt a kérdést?”
Én sok éve szedek fogamzásgátlót, komoly kapcsolatban nem használtam más védekezési módszert. De teljesen megértem, ha egy férfi az elején gumizni akar. A fogamzásgátló egy felelősség, nem tudhatja, hogy mennyire szedem pontosan. Jobb biztosra menni, ez szerintem jogos. A bizalom nem alap, először meg kell ismernie. Semmi baj nincs az óvszerrel, ugyan úgy lehet érezni nőként, sosem értettem a felhajtást. Ebben semmi megalázó nincs, 25 évesen ne ez legyen már a szint.
"de egyikunk sem nemi beteg"
Van erről friss tesztek?
Ha kicsit is felelősségteljes a pasi, akkor fog óvszert használni.
Aki nem akar gyereket, az maga védekezzen. Persze egy házasság más, de friss kapcsolatban csak magamban bíznék.
Én látom egy nőn ha gyerekkel akarna magához láncolni. Téged nem ismerlek remélhatőleg nem akarod felcsináltatni magadat vmi önös érdekből.
De ha nem bízik meg benned annak lehet más oka van. Lehet adtál rá okot.
Vannak pasik akik paráznak a nem kívánt terhességtől ezt jó ha el fogadod.
Lehet most fog kiderülni, hogy te akarsz majd a jövőben gyereket ő meg egyáltalán nem. És fél hogy e miatt vége lenne a kapcsoltnak.
u.i.: Szerintem meg fog dugni így is de nem biztos hogy azonnal lehet kell majd neki egy kis idő azt meg add meg neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!