Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzasgatlot szedek ha elmondom neki igy is akar majd gumit hasznalni? Elso alkalom.
Figyelt kérdés
A pattanasaim miatt kezdtem el szedni, rendesen szedem viszont szuz vagyok.
Kozel akarom engedni magamhoz szoltam is neki, hogy gyogyszert szedek még nem reagalt.
Nem tudom mi lesz a reakcioja de sajnos ha az lesz hogy igy is akar gumit hasznalni, elegge serto lesz nekem ez, mert ot akarom erezni nem a gumit es ugye ez olyan lenne mintha nem bizna bennem.
Tudom hogy nem csak a terhessegtol ov meg az ovszer de egyikunk sem nemi beteg, es a terhessegtol megov a gyogyszer.
Ha ti lennetek ebben a helyzetben orulnetek hogy nem kell ovszer vagy hasznalnatok inkabb?
Nok valasza is erdekelne ha van esetleg tapasztalat ebben vagy ilyesmi.
tegnap 21:33
11/11 anonim válasza:
A kapcsolat elején vagy ameddig úgy érezném, addig általában használnák gumit ebben az esetben. Nem azért mert a nőben nem bíznák, hanem mert persze kevés, de van esély a terhességre. Véleményem szerint nem mindegy, hogy a kapcsolat első fél évében vagy három év után csúszik be "véletlenül" egy gyerek. Persze, volt rá alkalom, hogy pont elfogyott vagy nem akartuk gumival csinálni és megkockáztattuk, de ez havi max 2-3 alkalom volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!