Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ellentétek tényleg vonzák...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ellentétek tényleg vonzák egymást?

Figyelt kérdés

van egy férfi aki teljesen az ellentétem, bulizik sokat, prostisan kinéző barátnői voltak eddig, baromi jó illata van, cigizik durván, drogozik és iszik, magas és szexi teste van. Én ellentétben, nem bulizok sokat, nem is iszok sokat, nem cigizek sokat, szeretek olvasni amit ő nem szeret és én szeretem a nyugodtságot amit ő nem szeret, mégis jól tudunk beszélgetni és kajtat utánam mint az állat. Egyszer kinyalt és kurvára vonzódok hozzá, mikor elösszőr megláttam ugyanezt éreztem de azután... egyre jobban... Nem tudom mi ez, de egyszerüen imádom őt, pedig nagyon nem hasonlítunk. Mi gondoltok erről?

Állítolag minden barátja azt mondja, hogy szerelembe esett és, hogy higyjek neki mivel sok lánnyal lefeküdt, de én voltam az első akire utána ráírt és még randizni is akart velem ( nem úgy:)) )

jan. 8. 18:09
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Végre még egy valaki:))) megnyílt élőttem ő, a gyermekkora olyan mijt az enyém, elkezdte mondani és ðn csak hozzá csatoltam, hogy velem is ez történt... (jelzem, én is rabja voltam az alkoholnak meg a buliknak, de kimenekültem Istennel), mivel magamból induloknki minden dologból van bennem mindig remény, hogy kitud az ember szabadulni ebből az állapodtól, csak a körülötte lévők befolyásolják a javulást.
jan. 8. 19:15
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

#19:

A szeretet és figyelemhiány rossz dolog, de ezerszer rosszabbul éreznéd magad ha hagynád magadat hülyíteni vele. Az a kettő hiány az életedben vinne rá, hogy tönkretegyen mindegy, hogy mikor lépne fel a színen. Tetszik neked nagyon, tetszik neked, hogy teper, de csak addig tenné míg megkapna.

Lehet egyetlen egy alkalomról lenne szó,lehet több, de te szenvednél, mert már érzelmileg is vonz téged a felül említett dolgok miatt.

Az ember szenvedhet magány miatt, nem megértés miatt, de akkor se kéne magát kitenni még nagyobb csalódásnak.

Az a hímringyó neked jót nem adna (talán még orgazmust se).

Ezt tartsd szem előtt, magadat nézd egyedül.

Nem vagy te olyan fából faragva akinek a szexkapcsolat elég, szenvednél mellette.

Az agyad, eszed irányítson és tiltsd le! Akkor nem lesz olyan sokáig képben, mint kísértés.

jan. 8. 19:21
 23/23 anonim ***** válasza:
0%
A kinyalas eleg gaz ha meg sem qurt utana kemenyen !! Ez nem szerelem..
jan. 9. 02:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!