Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mi igaz abból,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi igaz abból, hogy az ellentétek vonzák egymást?

Figyelt kérdés

A barátommal egymás 100%os ellentétei vagyunk.. eleinte nem zavart, de több, mint egy éve együtt vagyunk és mostmár azért több mindenben feltűnik(és nem olyasmire gondolok, hogy nem tudjuk eldönteni, hogy melyik filmet nézzük meg...)

Néha már nagyon fárasztó, hogy nem fogja fel, hogy nekem valami probléma, ami neki semmiség... én viszont nem értem, hogy az neki, hogy lehet semmiség...

16L, ő pedig 19 éves

2012. júl. 30. 21:17
 1/6 anonim ***** válasza:
úgy van, ahogy írod, eleinte még izgis...aztán jönnek a gondok.
2012. júl. 30. 21:21
 2/6 anonim ***** válasza:
egy külföldi csatornán ment magyar szinkronnal egy műsor,abban nyilatkozott egy pár hogy ők bizony alig valamiben hasonlóak csak de a szerelem mégis egymáshoz tartotta őket.Szerintem borzasztó kicsi az esélye hogy ez működhet,de semmiképp nem lehetetlen.
2012. júl. 30. 21:22
 3/6 anonim ***** válasza:
mi is totál ellentétei vagyunk egymásnak, de 3 éve együtt vagyunk. viszont ha nálatok ez ennyire nem működik, akkor ott más probléma is lehet, nem csak az ellentétek.
2012. júl. 30. 21:22
 4/6 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy van benne valami..

Csak nem tudom, hogy mit tegyek... Megfulladok ebben a kapcsolatban, de kilépni félek (megszokás, ragaszkodás).. :\

Köszönöm a válaszokat! :)

2012. júl. 30. 21:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha megfulladsz benne akkor ez már nagyon régóta nem a jó út... Az én kapcsolatomban is így van...2 éve vagyunk együtt. Totál az ellentétem. Ha vitára kerül a sor akkor onnan meneküljön mindenki, mert szinte soha nem értünk egyet. Ilyenkor jön az, hogy mennyire tudjátok tolerálni a másik véleményét. Mert attól hogy nem értetek egyet, még működhet az hogy elfogadod az álláspontját. De csak akkor ha ő is a tiedet. Én erre törekszem a saját kapcsolatomban. Egyébként ez más szemszögből még jó is lehet ha különbözőek vagytok. Nálunk pl. Ő otthonülősebb, reálisabb, én kimozdulósabb, és álmodozósabb. Észre vettem hogy én jó hatással vagyok rá, mert már kevésbé olyan "két lábbal a földön", én meg jobban oda tudok figyelni a dolgaimra... És nem egymás miatt változtunk. Hanem egymás hatására. :) Szóval csak tolerancia... :) De ha nem megy és még mindig fojtogatva érzed magad, akkor sajnos fel kell adnod a ragaszkodást és megszokást. :S
2012. júl. 31. 13:51
 6/6 A kérdező kommentje:

Igen.. én is sokat engedek (báris úgy érzem), de nem érzem, hogy ezt visszakapnám... :\

Köszi a választ! :)

2012. aug. 1. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!