Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ellentétek tényleg vonzák...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ellentétek tényleg vonzák egymást?

Figyelt kérdés

van egy férfi aki teljesen az ellentétem, bulizik sokat, prostisan kinéző barátnői voltak eddig, baromi jó illata van, cigizik durván, drogozik és iszik, magas és szexi teste van. Én ellentétben, nem bulizok sokat, nem is iszok sokat, nem cigizek sokat, szeretek olvasni amit ő nem szeret és én szeretem a nyugodtságot amit ő nem szeret, mégis jól tudunk beszélgetni és kajtat utánam mint az állat. Egyszer kinyalt és kurvára vonzódok hozzá, mikor elösszőr megláttam ugyanezt éreztem de azután... egyre jobban... Nem tudom mi ez, de egyszerüen imádom őt, pedig nagyon nem hasonlítunk. Mi gondoltok erről?

Állítolag minden barátja azt mondja, hogy szerelembe esett és, hogy higyjek neki mivel sok lánnyal lefeküdt, de én voltam az első akire utána ráírt és még randizni is akart velem ( nem úgy:)) )

jan. 8. 18:09
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

LOL, de baszki ki az a hülye, aki szóba áll részeges, büdös drogossal? De komolyan kérdezem.

Oké, hogy tetszik neki, de ha normális és komoly akkor kerüli mint a pestisjárványt. Nem még kinyalatja magát a két lábon járó nemibetegségeket hordó Casanovával. Jól írta az 5-ös, mert attól az ösztönlénytől bármit el lehet kapni és igen minden rosszba beleviheti. Hát kinek kéne már olyan pali? Hülye, igénytelen nőnek. Normálisnak még véletlenül se!

jan. 8. 18:44
 12/23 anonim ***** válasza:

Rövid távon talán az igzalom, az újdonság hatása miatt működhet. De idővel kicsinálja egymást a két fél. Ennyi volt a gondolatom a kérdést látva.

A kifejtést elolvasva azt mondanám, hogy te is a nehezebb úton fogod megtanulni, hogy ilyen pasival nem szabad kezdeni.

jan. 8. 18:52
 13/23 A kérdező kommentje:
egyszer történt meg... nyugodjatok már le és nem, nem vagyok prosti. Teljesen félre értitek, nem, nem drogozok és nem is iszok max bulikba ami előfordul 2x az évben, max 3x, nagyon ritka. Részeg voltam, nagyon is, nem azt mondtam, hogy sok barátnője volt nem? Héj azért az összes mindent nem írtam le amiből következtetni tudtok, hogy én is prosti vagyok, igen, eddig komolyabb, intelligens és tanult ferfiakkal voltam egyutt aztan vege lett, nem, nem jarok ki akarkivel es vele sem jonnek ossze, megse emlitettem ezt, szimplan vonzodok hozza es tenyleg erdekes modon ez az elso az eletem folyaman hogy egy ilyen sraccal is szoba allok. Tényleg csak az volt a kérdés, hogy az ellentétek vonzák-e egymást vagy sem, mivel 1x előfordult, egy buliban, ennyire zavar már, ha valakit kinyalnak? Sajnálam akkor ha titeket nem nyalnak ki:)
jan. 8. 18:55
 14/23 anonim ***** válasza:
34%
Nekem is tetszik egy ilyen pasi, mert sportos, jóképű, igényes, összejárok vele szexelni, amíg nem találok jobb jelöltet, mert kapcsolatra semmiképp nem kéne, mikor minden hétvégén részeg és drogozik. Ez főleg 30 felett nagy turn off.
jan. 8. 18:58
 15/23 A kérdező kommentje:
Na köszönöm 14-es valaki aki érti, te jó ég:))))
jan. 8. 18:59
 16/23 anonim ***** válasza:
26%

Saját tapasztalat alapján igen, de csak rövid távon. Izgalmas az újdonság és valóban vonzó tud lenni valaki, aki nagyon más meg az egész helyzet, hogy ennek ellenére te is kellenél neki. De hosszú távon ezek nem szoktak működni, minél nagyobb a különbség, annál inkább így van. Ne szeress bele és ne tervezz vele komolyan. És főleg ne hagyd, hogy belevigyen a rosszba. Nem fog megváltozni miattad, hosszú távon biztosan nem és az ilyennek garantáltan rossz vége lesz. Legjobb esetben csak összetöri a szíved.

Ha nem akarsz még véget vetni az egésznek, szeretnéd kiélvezni, akkor a te dolgod, de legyél nagyon észnél.

jan. 8. 19:02
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj meg, de ha te ítélkezel a saját nemed felett, hogy prostisan öltözködtek akkor más is megteheti veled ugyanazt.

A hímringyót kéne inkább előszedned (nem pont itt) és elgondolkodni rajta, hogy megéri-e tenni magad vele.

(AMÚGY NEM ÉRI MEG!)

Az egy dolog, hogy vonzó, de más is az, de mellette normálisak is.

Abba kapaszkodsz amit mondtak neked róla, mármint ebbe:

"Állítolag minden barátja azt mondja, hogy szerelembe esett és, hogy higyjek neki mivel sok lánnyal lefeküdt, de én voltam az első akire utána ráírt és még randizni is akart velem..."

Ott van az állítólag szó, de te hinni akarsz benne (sőt hiszel valamilyen mértékben), mert ha nem úgy lenne nem tetted volna fel a kérdést, vagy nem tetted volna hozzá azt a részt!

Ha te tényleg igényes, okos, komoly nő vagy megszabadulsz tőle a saját érdekedben, mert teljesen tönkretenne még szexkapcsolat során is (a bemásolt rész gyanánt!).

Az ellentét jó egy kapcsolatban, de nem mindegy milyen mértékben van jelen, lehet egy s mást a másiktól tanulni, fejlődni mellette. A közös pontok, célok sokkal fontosabb értelemszerűen.

Ha jót akarsz magadnak elfelejted, hogy létezik!

jan. 8. 19:05
 18/23 A kérdező kommentje:
16-os köszönöm, pontosan így gondoltam én is ahogyan leírtad és számítottam erre és gondolkodtam én is, hogy hosszú távon ez nem menne... Csak néha olyan jó érzés kizökkenni a dolgoktól:))) tudom, hogy nem lenne hüséges és megváltozni sem fog megváltozni, szimplán, "élni az életemet" mondanám... de közben nem is akarom ezt... de közben jó, hogy van valaki:)
jan. 8. 19:07
 19/23 A kérdező kommentje:
17-es igen, igen, igazad van, lehet, hogy ezzel elrontottam, hogy a hasonlitgatok, de én ismerem magam és tudom, hogy nem engedném meg mégegyszer, úgysincs itthon, beszélgetünk max ha haza jön... de az 8 hónap is lehet, addigra elfelejtem, bár addig is, van akivel beszélgetnem. Nem vagyok hülye, tudom, hogy hogyan működnek a dolgok... csak 9-10 hónap után felnézett valaki rám és megnyugtatott és megmosolyogtaott, egyszerűen éreztem, hogy szebben bántak velem mint eddigi "okosabb, tanultabb, intelligensebb" barátaim... ami lehet felébresztett bennem valamit.
jan. 8. 19:11
 20/23 anonim ***** válasza:
26%
4 pipás Mucuka nyugodj meg! Attól hogy te epét hánysz az ilyen fajta férfiakra és lepontozol mindenkit, attól még ahogy látod a legtöbb nő oda vissza van értük, és ha a fejével tudja is hogy nem szabadna, de mégis könnyen elcsábul. Ha nem kövér lennél hanem te is vonzó, akkor veled is kikezdene és csábítana, és máris értenéd miért vonzóak. Bár lehet pont ennek hiányában haragudtál meg rájuk annyira, mert téged ők nem vesznek figyelembe. De egyébként jobb őket kerülni, mindenki ezt mondja. Csak sokan nem álszentek és túllátnak a drogos hímringyózós kliséken, hogy miért veszélyesek és vonzóak ezek az alakok mégis.
jan. 8. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!