Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ellentétek tényleg vonzák egymást?
van egy férfi aki teljesen az ellentétem, bulizik sokat, prostisan kinéző barátnői voltak eddig, baromi jó illata van, cigizik durván, drogozik és iszik, magas és szexi teste van. Én ellentétben, nem bulizok sokat, nem is iszok sokat, nem cigizek sokat, szeretek olvasni amit ő nem szeret és én szeretem a nyugodtságot amit ő nem szeret, mégis jól tudunk beszélgetni és kajtat utánam mint az állat. Egyszer kinyalt és kurvára vonzódok hozzá, mikor elösszőr megláttam ugyanezt éreztem de azután... egyre jobban... Nem tudom mi ez, de egyszerüen imádom őt, pedig nagyon nem hasonlítunk. Mi gondoltok erről?
Állítolag minden barátja azt mondja, hogy szerelembe esett és, hogy higyjek neki mivel sok lánnyal lefeküdt, de én voltam az első akire utána ráírt és még randizni is akart velem ( nem úgy:)) )
Vonzzák, de aztán taszítják is egymást.
Amúgy nem vagy tőle sokkal különb, cigizel, iszol, ugyanúgy hagytad magad (tök mindegy, hogy nem a végkifejlet játszódott le), mint a "prosti" kinéző barátnői.
Mondjuk ha ők prostisan néztek ki akkor te miért nem? :D
Drogozik, hímringyó és téged nem zavar, mert jól néz ki.
Akkor te miért vagy jobb mint az elődeid? Komolyan nem értem.
Ráadásul még el is hiszed, hogy szerelmes beléd holott csak el akar intézni, vagy veled lesz ő, nagy lesz a love, de belevisz a drogokba és drogos leszel szintén, mint ő.
Akár le akarnád szoktatni a piáról, cigiről, kábsziról, de nem fogod tudni és azért lenne vége a kapcsinak.
Ugye csak trollkodsz és nem vagy olyan hülye, hogy még szóba állsz vele?
Nem nem vonzzák. Melletted ugyanugy vinné a vere tovább. Valszeg számtalan nőnek bejon akkor, akik az ejszakában vannak. Es inkább azok valók is hozzá, akiknek már van vmi rafinált sütnivaloja is, és nem csak ostobaszerelmesek.
Az ilyen pasiknák a köd max pár honap aztan észreveszi a sok masik s.gget.
“Te komolyabb, normálisabb nőnek tünsz”
Ha az lenne, szóba sem állna ilyen alakkal xd
#6:
Nem gondolod komolyan ezt, ugye? Már hagyta magát kinyalatni a drogos, bűzös hímringyóval. Már csak megrakja. Azért hívta randizni. XD
Az igénytelen Casanova izgatja holott ezerszer normálisabb pasik léteznek.
Még, hogy normális, komoly.
Jó poén. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!