Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik csinálnak olyat, hogy azért írnak rá egy nőre, hogy szívassák, hülyét csináljanak belőle?
Mármint, hogy abszolút nem tetszik a csaj, de ráírsz, hogy biztosan tudd e bejössz e a csajnak majd jól kiröhögd a háta mögött és ennyi. Nem netes társkeresés esetén!!!
Story: még tavaly bejelöltem egy pasit ismerősnek, aki látott előtte élőben, szóval tudta hogy nézek ki, beszéltünk is pár szót. Majd rám írt, de 2-3 napig egy egy üzit váltottunk, nem is gondoltam rá, hogy ismerkedés okán ír (csak reméltem), meg nekem is volt dolgom. Néhány nap után eltünt, de olyan hírtelen, félbemaradt a beszélgetés még én gondoltam, hogy rosszul fogalmaztam, azt hitte lekoptattam vagy valami és még barátként se akartam megbántani. Írtam neki egy kérdést de csak egy hét múlva válaszolt. Megint egy egy üzenetváltás volt naponta 2-3 napig majd eltünt. Akkor arra gondoltam minek után megkérdeztem mivel foglalkozik lehet azt hitte a keresete érdekel, (láttam itt is sokan azt hiszik ilyenek a nők, holott én pl.mindig független vagyok e téren nem érdekel ha van életcélja és átlagosnak mondható bére pont lasz@rom a keresetét, csak éppen tényleg érdekelt a szakmája és úgy tapasztaltam a pasik szeretnek arról mesélni amit szeretnek amihez értenek gondoltam jó téma lenne ezért dobtam fel) erre bekamuzta hogy egy segélyszervezetnél van. (Tudtam hogy nem igaz...)
Utánna még kerestem erre írta hogy munkahelyet váltott és nem ér rá. (szintén nem igaz mármint a munkahely) Ezutáni üzimet meg se nézte.
Segítsetek megérteni, kérlek hogy most komolyan van olyan hogy ocsmánynak látott és csak jót röhögött rajtam a hátam mögött vagy csak félrement a beszélgetés?
Nekem sosem volt nagy önbizalmam, de az elmúlt évekre sikerült elfogadnom magam és egy normális szintre kerülnöm egészséges önértékeléssel, amit neki napok alatt sikerült totál lerombolnia. Azóta folyton hasonlítgatom magam másokhoz, teljesen padlóra küldött...😔
nem hiszem hogy szivatásból írt volna.
valószinüleg unatkozott, vagy fel akart szedni csak közben jött egy jobb csaj, vagy ilyesmi.
12, azért mert nyilván ahogy előtte élőben viselkedett, láttam hogy normális intelligens ember. Láttam a face-n is a nyilvános hozzászólásait, egy értelmes pasi, nem értem hogy viselkedhetett így velem. Mért kell valakit bántani. Meg hazudozni. Lehet ha nem velem történik ez én is azt mondom, hogy a pasi egy hülye, de ezen akkor is nehéz túllendülni annak aki átéli.
14, a nők nem tudom csinálnak e ilyet, lehet van aki, az ugyan ilyen szomorú.
15, sajnos nem kamu, ez velem megtörtént bárcsak ne lenne igaz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!