Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg ennyire nem erdekeltem ?
Szilveszter elso napjan kezdtunk el beszelgetni minden flottul ment ,nagyon szimpatikus voltam elmondasa alapjan nagyon tetszettem neki ...
Aztan masnap reggeli uzenet utanan semmi kommunikacio !
Viszont folyamat elerheto volt ,de nem keresett.
Eddigi tapasztalataim alapjan ha tenyleg erdekeltem a masik nemet ugxmond egesz nap beszelgettunk .soha nem volt ra pelda ,hogy ennyire fel valrol vegyenek plna ha tenyleg nagyon tetszettem neki ...
Voltal mar hasonlo szituban ? N31
19 o akart minden aron messengeren beszelgetni kb 5 mondat utan...
🤷♀️
Tulzadba nem vitte,en meg nem szaladtam utana lehet ez sem tetszett...
Újévkor oktatás?
Nézd, nekem olyan is volt, hogy meg volt beszélve a randi, előtte egy órával fújta le a pasi... Aztán másnap láttam FB-on, hogy kapcsolatban van egy új nővel. Szóval több vasat tartott a tűzben, egy napra több randi volt leszervezve, az előttem lévő összejött.
Szerencsére nem tiltottam le, mert így végig láttam, mennyire nyálasan éli meg a kapcsolatát, konstatáltam, hogy ez amúgy sem az én világom. Bónusz, hogy pár hónap után kezdődött elölről az egész egy újabb nővel. Nekem meg addigra lett olyan, aki tényleg hozzám illik.
Tudom ezert is toroltem le ,ennyire.ne nezze hukyenek a masikat ! :)
De lehet le szurte ebbol a konkluziot...
Meg normalisan is meg lerdeztem milyen ora volt 😂🤗
Csak az egeszet nem ertem ,hogy mire jo ez az egesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!