Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most kezdem már rosszul érezni magam mert 1 férfin kívül senkit sem érdekeltem egész életemben. Ez normális érzés?
32 vagyok, és 24 évesen jöttem össze a férjemmel. Se előtte sem utána nek érdkeltem egy férfit sem komolyabban, és ez kicsit kiábrándító. Nem úgy értem, hogy mást akarok,de egy nőnek igenis jól esik ha néha néha beproblakoznak nála. Annyira gáz nem lehetek külsőre, mert mindig hallottam, hogy tetszem ennek annak ,de ez csak szóbeszéd, kezdeményezni egy férfi sem próbált, szingli koromban sem.
Igaz, nagyon nagyon zárkózott és önbizalmom hiányos is.
Igen csak gyorsan írtam.
Mindig is zárkózott voltam és önbizalomhiányos.
A magam módján próbáltam én nyitott lenni még fiatalabb koromban,de úgy látszik ez nem volt elég.
Mostanában gondolkodtam el így ezen, mikor egy mérföldkő következik,a gyerekvállalás.
És elég nyomorultul érzem magam a bőrömben emiatt.A szülés után egy nő már nem ugyanolyan nő mint előtte ez méginkább nyomaszt.Vagy lehet hülyeségeket mondok.
Íme a példa, akinek nincs problémája, csinál. Foglald el magad. Legalább 8 éve nem vagy szingli. Azóta már bőven volt időd kiheverni azt a traumát, hogy nem kezdeményeztek. Az meg hogy egy férjes asszonyra nem másznak rá, csak szóbeszéd tárgya, hogy tetszel, pont, hogy normális. De ha akarod, mondd meg merre jársz, szívesen rád küldök néhány primitív munkást, lesz, aki kifejezi az érdeklődését.
(Mondjuk szerintem inkább az a problémád, hogy sose érdekelt a férjed, csak féltél, hogy másnak nem kellesz, és nem akarsz macskás nőként meghalni.) Ismerek pár ilyet. Azok szoktak nyavalyogni a semmin.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!