Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tenyleg ennyire nem erdekeltem ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tenyleg ennyire nem erdekeltem ?

Figyelt kérdés

Szilveszter elso napjan kezdtunk el beszelgetni minden flottul ment ,nagyon szimpatikus voltam elmondasa alapjan nagyon tetszettem neki ...

Aztan masnap reggeli uzenet utanan semmi kommunikacio !

Viszont folyamat elerheto volt ,de nem keresett.

Eddigi tapasztalataim alapjan ha tenyleg erdekeltem a masik nemet ugxmond egesz nap beszelgettunk .soha nem volt ra pelda ,hogy ennyire fel valrol vegyenek plna ha tenyleg nagyon tetszettem neki ...

Voltal mar hasonlo szituban ? N31

2024. jan. 3. 13:35
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
95%
Figyi, 31 évesen ezen ennyit nem kellene rugózni. Azt hittem tini írta ezt ki, a helyzet, a megfogalmazás, és az íráskép alapján is. Komolytalan volt a csávó, aztán ennyi, ezen ne idegeskedj.
2024. jan. 3. 14:08
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Torlest, tiltast latta. Most mar nem fog jelentkezni ezutan.
2024. jan. 3. 14:09
 13/34 A kérdező kommentje:

10 ....teljesen megertelek !!

Ezek utan nekem is .

Koszi szepen !

2024. jan. 3. 14:10
 14/34 anonim ***** válasza:
Amugy tobb emberrel ismerkedik, es lehet, hogy teged valasztana amugy, de meg nem ismer. De igy mar mindegy.
 15/34 A kérdező kommentje:

12#

Hat remelem en is...ilyet szerintem senki nem akar...

16/34 A kérdező kommentje:

14 ...ha tenyleg erdekel valaki akkor kommunikalok vele es a tobbit hanyagolom .

De ha igy all a masikhoz ne csodalkozzon ha torlik ....

2024. jan. 3. 14:11
 17/34 anonim ***** válasza:
56%

"Te nagyon szep vagy igy ugy amugy a masik mondata amin cs9dalkoztam ,hogy.toled felnek ..."

Van egy sejtésem. Alapból egyetértek az utolsó pár kommentel, valószínű mással beszél épp. Viszont az én tippem ezalapján amit írtál, hogy valami történt köztetek amiért megtört a lendület. Amiért úgy érezte másnál kevésbé lesz ekkora ellenállás, vagy nagyobb sikere lehet. De még az is lehet nem történt ilyen, csak jött egy "könnyebb préda" és ezért váltál hirtelen nehézzé meg "félelmetessé". Bár én inkább arra gondolnék hogy valamivel lehet tényleg el lett riasztva, vagy le lett törve. Mik voltak az utolsó félórában, órában a témáitok? Nem lehet hogy tényleg azt érezte hogy megakad nálad, esetleg folyamatosan lepattan, vagy hárítva van? Nem történt valami hirtelen bezárkózás? Valószínű vele már mindegy mert ha lelépett már ne is jöjjön többet, de pl a későbbi érdeklődők miatt nem árthat tudni, hogy ne ismétlődjön meg ugyanez a helyzet akaratlanul.

2024. jan. 3. 14:12
 18/34 anonim ***** válasza:
90%
1 nap beszélgetés után túlzottan beleélted magad. Igen, valószínűleg mégsem voltál olyan érdekes, de nekem beteg, hogy ilyen rövid idő után csekkolgatod, mikor van fent, mikor nincs, és ha épp fent van, miért nem ír. Nincs szerintem okod megsértődni, nem írt azóta, de nem az van, hogy mondjuk kérdésre nem válaszolt volna, és úgy tűnik el. Egy olyan szitu alakult ki, ahol akár te is írhattál volna, de nem tetted, és ő se strapálja magát.
2024. jan. 3. 14:13
 19/34 anonim ***** válasza:
Tinder? Vagy hol beszélgettetek? Átmentetek messengerre? Bejelölt vagy csak írt? Lehet Őt jelölni?
2024. jan. 3. 14:15
 20/34 A kérdező kommentje:

17 mint irtam ilyenre sose volt meg pelad ,nem.tudom hova tenni az egeszet !!!!

Ezert vagyok teljesen tanacstalan ,ugy ugx viselk3dtem vele mindt massal ,volt olyan ,hogy 2 orat is beszeltunk egyhuzamban...de vele ennyi ...🤷‍♀️

Annyi h volt h kerdezte mit csinaltam ,mondtam h varosban voltam vasaroltam es talalkoztam egyik baratnommel mert itthon van unnepek miatt...na onnantol vagtak el leginkabb.

De napkozben is folyamat elerheto volt pedig sulizott is ,en meg direkt nem kerestem ...ennyi nagyvonalakban

2024. jan. 3. 14:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!