Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg ennyire nem erdekeltem ?
Szilveszter elso napjan kezdtunk el beszelgetni minden flottul ment ,nagyon szimpatikus voltam elmondasa alapjan nagyon tetszettem neki ...
Aztan masnap reggeli uzenet utanan semmi kommunikacio !
Viszont folyamat elerheto volt ,de nem keresett.
Eddigi tapasztalataim alapjan ha tenyleg erdekeltem a masik nemet ugxmond egesz nap beszelgettunk .soha nem volt ra pelda ,hogy ennyire fel valrol vegyenek plna ha tenyleg nagyon tetszettem neki ...
Voltal mar hasonlo szituban ? N31
1 online ...
Az az igasag ,hogy 1-en du kezdunk el beszelgetni.
De az ,hogy non stop elerheto volt napkozben is ...
Tegnap elott ugy valtunk el ,hogy el megy tusolni ...utana nem volt elerheto 1 oraig utana folyamat de en nem kerestem .
Pasi utan nem futok ,de miutan vegzett 0 kommunikacio ismet...fura
4 igen ....
Te nagyon szep vagy igy ugy amugy a masik mondata amin cs9dalkoztam ,hogy.toled felnek ...
🤷♀️ es utana jott ez az eltunok ...
Toroltem tegnap es tiltottam ,nekem ilyen nem kell (de azota fel engedtem ,mert ha nem tiltotm meg marad fb miatt a kontakt es latjuk egymast mikor elerheto a masik)....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!