Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tenyleg ennyire nem erdekeltem ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tenyleg ennyire nem erdekeltem ?

Figyelt kérdés

Szilveszter elso napjan kezdtunk el beszelgetni minden flottul ment ,nagyon szimpatikus voltam elmondasa alapjan nagyon tetszettem neki ...

Aztan masnap reggeli uzenet utanan semmi kommunikacio !

Viszont folyamat elerheto volt ,de nem keresett.

Eddigi tapasztalataim alapjan ha tenyleg erdekeltem a masik nemet ugxmond egesz nap beszelgettunk .soha nem volt ra pelda ,hogy ennyire fel valrol vegyenek plna ha tenyleg nagyon tetszettem neki ...

Voltal mar hasonlo szituban ? N31

2024. jan. 3. 13:35
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
95%
Szóban kezdtetek beszelni vagy cseten? Mert sztem nem online fogja meg senki a másikat.
2024. jan. 3. 13:46
 2/34 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem dolga van.
2024. jan. 3. 13:48
 3/34 A kérdező kommentje:

1 online ...

Az az igasag ,hogy 1-en du kezdunk el beszelgetni.

De az ,hogy non stop elerheto volt napkozben is ...

Tegnap elott ugy valtunk el ,hogy el megy tusolni ...utana nem volt elerheto 1 oraig utana folyamat de en nem kerestem .

Pasi utan nem futok ,de miutan vegzett 0 kommunikacio ismet...fura

2024. jan. 3. 13:50
 4/34 anonim ***** válasza:
84%
Ez rossz jel. Lépj tovább.
2024. jan. 3. 13:50
 5/34 anonim ***** válasza:
25%
Nálam akkor szokott mindenféle technikai probléma lenni, miután képet küldtem. F
2024. jan. 3. 13:51
 6/34 anonim ***** válasza:
92%
Nekem ilyen akkor volt, mikor a nős pasi lebukott, hogy velem csetelget. Ez úgy derült ki, hogy évekkel (!) később megkeresett és ekkor mesélte el.
2024. jan. 3. 13:55
 7/34 A kérdező kommentje:

4 igen ....

Te nagyon szep vagy igy ugy amugy a masik mondata amin cs9dalkoztam ,hogy.toled felnek ...

🤷‍♀️ es utana jott ez az eltunok ...

Toroltem tegnap es tiltottam ,nekem ilyen nem kell (de azota fel engedtem ,mert ha nem tiltotm meg marad fb miatt a kontakt es latjuk egymast mikor elerheto a masik)....

2024. jan. 3. 13:56
 8/34 A kérdező kommentje:
6 elvileg egyedul allo es az is volt kint...39 eves a pasi ezert ennyire furi
2024. jan. 3. 13:57
 9/34 anonim ***** válasza:
94%
Ha csak online beszélgettek, akkor ne legyenek elvárásaid. Valószínűleg párhuzamosan csetelget másokkal is, valaki elvitte a figyelmét.
2024. jan. 3. 13:59
 10/34 anonim ***** válasza:
94%
8: ugyan már, mondani bármit lehet. Vagy tényleg párhuzamosan csetelget. Ha online ismerkedsz, szokd meg az ilyesmit, mert amíg érdekük, addig bókolnak ezerrel, de ha már nem, akkor jön a ghostingolás. Többek között ezért is ment el a kedvem a társkeresőzéstől.
2024. jan. 3. 14:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!