Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm oda költözik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm oda költözik hozzám nemsokára, érdemes bérleti díjat kérnem tőle?

Figyelt kérdés

Februárban fog odaköltözni hozzám a barátnőm, jelenleg albérletben él,de februárig fizetve van.

Azt megbeszéltük már,hogy minden számlának a felét fizeti,közös költség, víz,villany, gáz, szemétdíj,Tv internet.

De azon gondolkoztam,hogy ezen felül érdemes lenne neki valami plusz bérleti díjat is fizetni.

Mégiscsak egy 2 szobás lakásba fog költözni.

jan. 2. 12:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/152 anonim ***** válasza:
8%

Nem értem miért ne fizethetne, mondjuk egy 20ezret pluszban, én biztos így éreztem volna magam jól mint nő, ha ilyen helyzetbe kerülök anno, mert akkor mégse ugráltatnak a saját lakásában, nem az hogy a pasi de ott van a jó édes anyja is neki sokszor aki belepofázik (ez nem anyázás nem kell töröltetni de ha iq nullák vagytok töröltessétek csak). Az ember nem szeret szívességből lakni, hanem korrekten valahogy úgy hogy jogom legyen már ott levegőt venni.

De látom milyen nők őrjöngenek itt, gondolom nulla lesz de ez esetben bóknak veszem.

jan. 2. 13:03
 32/152 anonim ***** válasza:
90%
Tuti nem költöznék oda. De ezek után ha a párom ilyen lenne minden egyes nálam töltött napját kifizetettném.
jan. 2. 13:03
 33/152 anonim ***** válasza:
95%
31, alapból nem költöznék olyan emberhez, akinél felmerül, hogy "ugráltat" vagy "belepofázik" a dolgokba, és fizetni kell neki a nyugalmamért.
jan. 2. 13:05
 34/152 A kérdező kommentje:
Hát én viszont biztos kérni fogok valami kis pluszpénz.
jan. 2. 13:06
 35/152 anonim ***** válasza:
94%

31#

Nálam lakott anno a párom(férfi) eszembe se jutott volna tőle plusz pénzt kérni. Mégis volt beleszólása a dolgokba.

Most én költöztem hozzá, én se fizetek neki pluszba. És közösen hozunk döntéseket.

36/152 anonim ***** válasza:
91%
Fuuu bmeg
 37/152 anonim ***** válasza:
24%
Többet keres, mint te, kérdező?
jan. 2. 13:07
 38/152 anonim ***** válasza:
91%

34#

De akkor gondolom lesz beleszólása a házzal kapcsolatos dolgokba is.

39/152 anonim ***** válasza:
100%
Kérj, csak utána meséld el mi volt :D
 40/152 A kérdező kommentje:

Nem nem keres többet,mint én.

Pékségben dolgozik

jan. 2. 13:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!