Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm oda költözik hozzám nemsokára, érdemes bérleti díjat kérnem tőle?
Februárban fog odaköltözni hozzám a barátnőm, jelenleg albérletben él,de februárig fizetve van.
Azt megbeszéltük már,hogy minden számlának a felét fizeti,közös költség, víz,villany, gáz, szemétdíj,Tv internet.
De azon gondolkoztam,hogy ezen felül érdemes lenne neki valami plusz bérleti díjat is fizetni.
Mégiscsak egy 2 szobás lakásba fog költözni.
Nem értem miért ne fizethetne, mondjuk egy 20ezret pluszban, én biztos így éreztem volna magam jól mint nő, ha ilyen helyzetbe kerülök anno, mert akkor mégse ugráltatnak a saját lakásában, nem az hogy a pasi de ott van a jó édes anyja is neki sokszor aki belepofázik (ez nem anyázás nem kell töröltetni de ha iq nullák vagytok töröltessétek csak). Az ember nem szeret szívességből lakni, hanem korrekten valahogy úgy hogy jogom legyen már ott levegőt venni.
De látom milyen nők őrjöngenek itt, gondolom nulla lesz de ez esetben bóknak veszem.
31#
Nálam lakott anno a párom(férfi) eszembe se jutott volna tőle plusz pénzt kérni. Mégis volt beleszólása a dolgokba.
Most én költöztem hozzá, én se fizetek neki pluszba. És közösen hozunk döntéseket.
34#
De akkor gondolom lesz beleszólása a házzal kapcsolatos dolgokba is.
Nem nem keres többet,mint én.
Pékségben dolgozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!