Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm oda költözik hozzám nemsokára, érdemes bérleti díjat kérnem tőle?
Februárban fog odaköltözni hozzám a barátnőm, jelenleg albérletben él,de februárig fizetve van.
Azt megbeszéltük már,hogy minden számlának a felét fizeti,közös költség, víz,villany, gáz, szemétdíj,Tv internet.
De azon gondolkoztam,hogy ezen felül érdemes lenne neki valami plusz bérleti díjat is fizetni.
Mégiscsak egy 2 szobás lakásba fog költözni.
Bérlő társ, házvezetőnő és dugó társad is lesz? Majd ő is benyújtása a számlát feléd.
Egyébként azzal jár jobban hogy ha hozzád nem költözik, mert az ilyen pondro f@szt mint te is vagy el kell csírájában taposni. Kis pöcs.
Kérdező! Tőled a szüleid szedtek bérletidijat amikor még otthon laktál, de elkezdtél dolgozni?
Ugye nem? Vagy mit szólnál, ha kérne pénzt a szexért?
Szakítottam már ezért :D
Akkor is viccesnek találtam a gondolatot. Ha, mint a párja költözök oda, akkor ne akarjon belőlem hasznot húzni. Ha hasznot akar húzni, keressen bérlőt.
Mikor hozzám költözött valaki, akkor én sem kértem, mert szerintem pofátlanság, mikor én költöztem és volt, aki kért, akkor cuccoltam vissza magamhoz.
Mindenképp előre szólj neki arról, hogy ilyen terveid vannak, hogyha olyan habitusú mint én, ne kelljen kétszer költöznie. Nagy macera ám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!