Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm oda költözik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm oda költözik hozzám nemsokára, érdemes bérleti díjat kérnem tőle?

Figyelt kérdés

Februárban fog odaköltözni hozzám a barátnőm, jelenleg albérletben él,de februárig fizetve van.

Azt megbeszéltük már,hogy minden számlának a felét fizeti,közös költség, víz,villany, gáz, szemétdíj,Tv internet.

De azon gondolkoztam,hogy ezen felül érdemes lenne neki valami plusz bérleti díjat is fizetni.

Mégiscsak egy 2 szobás lakásba fog költözni.

jan. 2. 12:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/152 anonim ***** válasza:
99%
7-es: ő nem a jövendőbeli albérlőd (pénzügyi partnered), hanem ha minden jól megy, a társad az életedben. Befektetés részedről is a jövőben. Ha a rezsi felét állja, nem látom, miért kéne még fizessen.
jan. 2. 12:40
 12/152 anonim ***** válasza:
95%

Bérlő társ, házvezetőnő és dugó társad is lesz? Majd ő is benyújtása a számlát feléd.

Egyébként azzal jár jobban hogy ha hozzád nem költözik, mert az ilyen pondro f@szt mint te is vagy el kell csírájában taposni. Kis pöcs.

jan. 2. 12:42
 13/152 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező! Tőled a szüleid szedtek bérletidijat amikor még otthon laktál, de elkezdtél dolgozni?

Ugye nem? Vagy mit szólnál, ha kérne pénzt a szexért?

jan. 2. 12:44
 14/152 anonim ***** válasza:
87%

Szakítottam már ezért :D

Akkor is viccesnek találtam a gondolatot. Ha, mint a párja költözök oda, akkor ne akarjon belőlem hasznot húzni. Ha hasznot akar húzni, keressen bérlőt.

Mikor hozzám költözött valaki, akkor én sem kértem, mert szerintem pofátlanság, mikor én költöztem és volt, aki kért, akkor cuccoltam vissza magamhoz.

Mindenképp előre szólj neki arról, hogy ilyen terveid vannak, hogyha olyan habitusú mint én, ne kelljen kétszer költöznie. Nagy macera ám.

jan. 2. 12:44
 15/152 anonim ***** válasza:
96%
Saját lakásom van (nő vagyok), és eszembe nem jutott a páromtól lakbért kérni, mikor ideköltözött. Eléggé aranyásó szagod van.
jan. 2. 12:47
 16/152 A kérdező kommentje:
Nem hiszem,hogy olyan nagy dolog lenne ,ha havi 40-50 ezret kellene a rezsin kívül plusszba fizetnie
jan. 2. 12:49
 17/152 anonim ***** válasza:
96%
XD Ez most komoly? Eszembe nem jutna lakbért kérni a páromtól. Mekkora zsidó vagy (már bocsánat). Azzal a lendülettel hagynálak ott, ahogy ezt a kérdést kiejtenéd a szádon.
jan. 2. 12:50
 18/152 anonim ***** válasza:
91%
Amúgy mikor én exemhez költöztem, ő fizette a hiteltörlesztőt, én a rezsit (kb. 40 ezer ft). Szerintem ez így korrekt volt, de ha nem fizette volna már a hitelt, akkor a rezsit is feleztük volna.
jan. 2. 12:51
 19/152 anonim ***** válasza:
96%
Kérddző, van anyagi károd abból, hogy a csaj odaköltözik (amit törlesztenie kéne)? Ha nincs, akkor nyerészkedni akarsz a párodon, ami undorító.
jan. 2. 12:53
 20/152 anonim ***** válasza:
95%
Ha nem tartod olyan nagy dolognak a havi 40-50 ezret akkor miért nem te adsz neki annyi pénzt?
jan. 2. 12:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!