Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság mennyi a bérleti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság mennyi a bérleti díja egy sugar babynek?

Figyelt kérdés

Nem kimondottan szexuális jelleggel.

Anyagiakban nincs hiányom, viszont nincsenek sem barátaim sem ismerőseim . (Külföldi vagyok )

25 éves, szóval nem egy szotyadt öreg …

2022. jan. 20. 21:46
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
78%
Akkor mièrt nem inkább fiatalabbat, ha a pénz nem probléma?
2022. jan. 20. 21:58
 2/34 anonim ***** válasza:
41%

25 éves júmódú?

1. Egyetemen tanult 23 éves koráig azaz most épp csóró.

2. Szakmunkásként végzett 17 évesen.

Németországban gályázik havi max 2000 euró nettóért amiből ha nincs életefélredug évi 10.000-et. Ami eddig 70.000 mínusz a kinti lakásbérlemény költsége alfingon 10.000. Maradt 60.000 amiből nem kap egy ócska kis pesti panelt. Esetleg közös lakásban él Némeországban 6 hímtaggal? Ketten hárman egy szobában? Sokan nyomják. Itt kezdődik a Suggar Daddy a-la-carte-hungary.

2022. jan. 20. 22:01
 3/34 anonim ***** válasza:
3%
Heti 1 kaki adag
2022. jan. 20. 22:02
 4/34 anonim ***** válasza:
11%
Nagyjából egy havi 5 milliós fizetés + saját lakás megteszi egyelőre. Az infláció persze nagy mint simán, mind a párkapcsolati piacon. 1 -2 év és már havi 10 millió kell.
2022. jan. 20. 22:03
 5/34 A kérdező kommentje:

Örököltem, nagy összegeket .

Sajnos nem maradt senkim, édesanyámon kívül, ő pedig itt Magyarországon él .

Ezért nem is maradtam külföldön .

Egyébként a Magyarország nekem úgyszintén külföld, mivel nem itt születtem .

2022. jan. 20. 22:09
 6/34 anonim ***** válasza:
35%

Bérelt luxus lakás(havi minimum 500), kezelések,hogy toppon legyen(havi 250)+ időnként 1-1 plasztikai beavatkozás. Ruhák ( nincs felső keret!), felsőkategóriás kocsi(tulajdonátadással), nyaralások,programok költségei+ költőpénz + mivel ez nem egy életbiztosítás ezért havi nagyobb összeg, amihez sosem kéne nyúlnia és félre tudná tenni.

Ennyiért megéri kurválkodni egy darabig.

2022. jan. 20. 22:28
 7/34 A kérdező kommentje:
6. Te eszméletlen idiót@ vagy, nem luxus prostira van szükségem … inkább egy jól kinéző egyetemistára akire nem havi 10millio kell :)
2022. jan. 20. 22:40
 8/34 anonim ***** válasza:
59%
7: Egy egyetemista nő bármikor talál jól kereső férfit 5 perc alatt. Ha ki akarsz tűnni a sok kérő közül, nem lesz elég egy "középosztálybeli" fizetés.
2022. jan. 20. 23:14
 9/34 anonim ***** válasza:
90%
Azt a jól kinéző egyetemistát is meg kell fizetni, bizony. Lakhatás (mert nyilván akkkor nem fog koliban rohadni), ruhák, smink, kondibélret, szépségszalon, fodrász, programok, utazgatás, autó, nyelvvizsga / nyelvtanfolyam ha kell, ja és ha költségesen van akkor fizetheted neki a tandíjat is. Szóval kell ám virítani valamit. Ingyen nem fognak csak úgy "barátkozni"
2022. jan. 20. 23:21
 10/34 A kérdező kommentje:
Akik le pontozgattak minden valaszolót, azoknak mégis mi a véleménye ?(mert ezek szerint más)
2022. jan. 20. 23:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!