Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság mennyi a bérleti díja egy sugar babynek?
Nem kimondottan szexuális jelleggel.
Anyagiakban nincs hiányom, viszont nincsenek sem barátaim sem ismerőseim . (Külföldi vagyok )
25 éves, szóval nem egy szotyadt öreg …
25 éves júmódú?
1. Egyetemen tanult 23 éves koráig azaz most épp csóró.
2. Szakmunkásként végzett 17 évesen.
Németországban gályázik havi max 2000 euró nettóért amiből ha nincs életefélredug évi 10.000-et. Ami eddig 70.000 mínusz a kinti lakásbérlemény költsége alfingon 10.000. Maradt 60.000 amiből nem kap egy ócska kis pesti panelt. Esetleg közös lakásban él Némeországban 6 hímtaggal? Ketten hárman egy szobában? Sokan nyomják. Itt kezdődik a Suggar Daddy a-la-carte-hungary.
Örököltem, nagy összegeket .
Sajnos nem maradt senkim, édesanyámon kívül, ő pedig itt Magyarországon él .
Ezért nem is maradtam külföldön .
Egyébként a Magyarország nekem úgyszintén külföld, mivel nem itt születtem .
Bérelt luxus lakás(havi minimum 500), kezelések,hogy toppon legyen(havi 250)+ időnként 1-1 plasztikai beavatkozás. Ruhák ( nincs felső keret!), felsőkategóriás kocsi(tulajdonátadással), nyaralások,programok költségei+ költőpénz + mivel ez nem egy életbiztosítás ezért havi nagyobb összeg, amihez sosem kéne nyúlnia és félre tudná tenni.
Ennyiért megéri kurválkodni egy darabig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!