Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság mennyi a bérleti díja egy sugar babynek?
Nem kimondottan szexuális jelleggel.
Anyagiakban nincs hiányom, viszont nincsenek sem barátaim sem ismerőseim . (Külföldi vagyok )
25 éves, szóval nem egy szotyadt öreg …
"és miért nem kölcsönös szereteten, szerelmen alapuló kapcsolatot akarsz.":
Ilyet a csedek kapnak. Egy átlagos férfinak ez nem lehetőség.
Én egy átlag vagy annál jobb férfi vagyok, kifejezetten jó egzisztenciával amit magam értem el. Hiába próbálok úton-útfélen ismerkedni, esélytelen. Voltak kapcsolataim, de az azért működött mert én tettem bele az energiát, viszonzást sosem kaptam. Valami nagyon megváltozott, nagyon önzők lettek az emberek. Azt látom hogy egy párkapcsolat is arról szól, hogy egy nő ragyogni, dicsekedni tudjon kifelé, meg hogy a szexuális elképzeléseinek tökéletesen megfelelő partnerrel kiélje magát. Az átlagos= értéktelen és unalmas. Azt hozzáteszem, hogy kifejezetten átlagos lányokat, nőket képzelek el magam mellé, értsd ezt mindenre.
Szóval nem igazán értem azt, amikor a nők arról beszélnek hogy ha tudsz kommunikálni, ápolt vagy, vannak céljaid, nem vagy érzelmileg, mentálisan instabil, akkor már tutira nem fognak elutasítani.
Dehogy nem! Saját lakásom, autóm van, munkám, rendezett életem, adok magamra stb. Csak hát átlagos vagyok, erről nem tehetek. Itt meg olvasom sokszor hogy drogosokkal, nárcisztikusokkal, agresszv állatokkal élnek nők, és még ők akarják megoldani a kapcsolatukat, a pasi meg sz*rik az egészre. Valójában rájöttem miért! Mert ezek a fickók nem átlagosak.
Mellettem nem történnének ilyen volumenű események, egy unalmas, kiszámítható életet élnénk, lenne pénzünk elmenni ide-oda, vehetnénk új bútort, később össze házasodhatnánk, lennének gyerkekeink, a munkánkban előre léphetnénk. Szóval ez dög unalmas. Értem én, ezt már össze logikáztam. Ekkora unalomban még azt is tudom, hogy a szex 1-2 éven belül megszűnne. Hát lassanként irigykedem a függő, haszontalan, haszonleső, céltalan és agresszív pasikra, nekik tök izgalmas az életük, mindig az van amit ők akarnak, és mindig van nő aki a talpukat nyaldossa. Tulajdonképpen ez az igazság, mert én még nem hallottam olyan férfiről aki ilyen, és szomorkodna a nők miatt, vagy törte volna magát bármin is.
Arról viszont igen, hogy dolgos, iskolázott, férfj-apa, majd azzal találja szembe magát hogy nincs otthon szex, elhidegülnek tőle, ő még jobban pörög, majd a végén elválnak tőle. Picit fordítottan működik már ez a világ!
"nem luxus prostira van szükségem"
Miért, szerinted a sugar baby mégis mi a túró? Azt hiszed majd beléd szeret, vagy mi? :D
Amúgy az, hogy örököltél, édeskevés egy ilyen "kapcsolathoz", mert az előbb-utóbb elfogy. Szerintem a fix magas jövedelem az alap.
Még az se megy, hogy értelmesen fejezd ki magad...
Nincs az az összeg, amivel egy normális nőt meg tudsz fogni magadnak, mert a pofádat attól még nem tudnák elviselni.
Egyébként nyugodtan add önmagad! Biztos harapni fognak arra, hogy egy kis örökséget felélnél és éttermekben zabálnád el, illetve p*ncit bérelnél. Szánalmas.
Te arra vered a melled, hogy nincs diplomád, mert minek, mert meg lehetne venni? 😂 Ilyen világ hülyéjével is csak a gyk-n lehet találkozni. Nagy szerencséd van, hogy valamicskét örököltél, mert a te képességeiddel max az Észbontókban aratnál sikert.
Adja az ég, hogy egyszer az én segítségemre szorulj te tajparaszt! Feltörölném veled a padlót!
Az örökségem nem herdálom el, befektettem több ágazatba is, lakásoktól kezdve, kriptobányászat, autókereskedés és egyebek.
Nem tízen milliókról beszélek, szóval nem hiszen, hogy valaha igényelném egy ekkora sz@rkalap segítségét mint amilyen te vagy :D
Egyetem nélkül egy év alatt keresek annyit mint te a sz@ros kis bölcsész diplomàddal a válladon 10 év után 🤭😂
Magában ha csóró taj paraszt lennék is többet érnék 3 idegennyelvvel mint te a szaros kis egyetemeddel.
Egyszerűen inkább barátkozni szeretnék, viszont nemtudom, hogyan kezdjek neki, mivel eléggé szembetűnő az életszínvonalam, ezzel eggyütt pedig sok hiéna jár .
Ha össze tudnék szedni egy kisebb baráti társaságot többnyire nőkkel, utánna már lehetne ismerkedni velük, ami nem a pénzügyek kimutatásával kezdődne .
Rosszab az, ha valaki olyan személyt szedek össze, aki hazug hiéna és belebolondulok majd utánna kihasznál és meg is lop.
Erkölcsösebbnek találom ha őszintén megmondja, hogy a pénzért van velem és ennyi. Idővel pedig van esély másra is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!