Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság mennyi a bérleti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság mennyi a bérleti díja egy sugar babynek?

Figyelt kérdés

Nem kimondottan szexuális jelleggel.

Anyagiakban nincs hiányom, viszont nincsenek sem barátaim sem ismerőseim . (Külföldi vagyok )

25 éves, szóval nem egy szotyadt öreg …

2022. jan. 20. 21:46
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
68%

Csúnya is, kövér is, barátai sincsenek és segghülye. Kell még valamit mondanom? :DDD

Egyetemista = bölcsész? 😂 Ha ennyire lenézed őket( bár tegyük hozzá, hogy a bőven feletted áll az összes bölcsész), akkor mégis mi a fészkes fenéért kell neked diplomás nő? 😂 Te kis kisebbségi komplexusos sz*r vagy.

Ráadásul itt ugatsz, mintha az egyetemen nem lenne alapvető elvárás a nyelvtudás. Hú de mélyproli vagy. Fájdalmas a butaságod.

Normális ember biztos nem jön veled össze. De még csak barátkozni sem akar.

Mellesleg nagyon mellélőttél kiskomám. :D Olyan végzettségem van,amit az ilyen magadfajta analfabéta képtelen lenne megszerezni. Csóró sem vagyok( mert látom nálad ez az érték:D). Továbbá sajnos az ilyen arrogáns s*ggfejeknek is kell segíteni, mint amilyen te vagy...a szakma árnyoldala,amikor évekig normális társaságban mozogsz aztán a gyk-s kisk*csög betoppan és szembesülsz a valósággal,h jaaa?? Ilyen k*baszott sötétek is léteznek? És ezeknek próbálj bármit is elmagyarázni. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Mindenestre full más kaszt. Te valahol ott vagy a legalján a moha szinten. Buta kis senki. 🤗

2022. jan. 21. 17:45
 32/34 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem a nagy lóvédból fektess be egy kis pénzt egy diplomára! Ha szerinted nem nagy kunszt egy egyetemi diploma, akkor hajrá, sőt egyenesen a fullos egyetemista lányok gyűrűjében találod magad! Mivel egy nagyszerű ember vagy, így mindenki önmagadért fog szeretni, senki sem fog lehúzni anyagilag. Egy bölcsész diplomával ne égesd le magad, inkább hozz össze egy jogit vagy orvosit. Azok is smafuk, de jobban hangzanak. Ha már lendületben vagy lazán összejön az a phd is. Én szurkolok neked! 👍😆
2022. jan. 21. 21:20
 33/34 anonim ***** válasza:
Utolsó pacsi🙌😂😂
2022. jan. 22. 23:06
 34/34 anonim ***** válasza:

Kihez beszélsz tulajdonképpen? Többen is válaszoltunk, te meg E/2-ben szidsz egyvalakit. :D

2022. jan. 25. 14:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!