Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság mennyi a bérleti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság mennyi a bérleti díja egy sugar babynek?

Figyelt kérdés

Nem kimondottan szexuális jelleggel.

Anyagiakban nincs hiányom, viszont nincsenek sem barátaim sem ismerőseim . (Külföldi vagyok )

25 éves, szóval nem egy szotyadt öreg …

2022. jan. 20. 21:46
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
69%

6-os vagyok. Tudod a pénzen felül az is fontos,hogy ne legyen ilyen gyökér f*sz az illető:D. És ez egy egyetemista színvonal. Mit gondoltál, aki valószínűleg egész jó körülmények között élt egész életében és az egyetem is biztosítja, hogy később jól fog keresni, az majd bagóért le...P? :D Ahol van cserekereskedelem és p*ncit adnak pénzért az k*rva. Ahol nincs ilyen az barátnő. Nem kell itt megideologizalni a sugar baby fogalmát,mert az pont egy ilyen cserekeskedelem.

Ja és fentebb jól írják: nyelvtanfolyam, ilyen-olyan képzések se ártanak. ( mondjuk az neked se! ) Apropó, te elvégeztél valamilyen egyetemet vagy mire vered magad? Mert ha buta proli vagy, akkor ne akarj egy egyetemista lányt.

2022. jan. 20. 23:45
 12/34 anonim ***** válasza:
27%

10: Leírom. Szerintük a nőknek nem számít a kinézet és pénz, csak a személyiség számít. Szerintük neked most azért nincs barátnőd, mert ilyen kérdéseket teszel fel.

Szerintem kétféle lepontozó van:

- A párkapcsolatban élő béta férfiak, akik nem akarják elfogadni az igazságot, mert sértené az önképüket, ami egyébként is romokban a sok nyalizás miatt.

- A kövér nők, akik csak szexet kapnak (bár azt a legjobb pasiktól), viszont párkapcsolatra már nem kellenek. Szerintük mindez nem az ő, hanem az összes férfi hibája (nem csak az a felső 10, akivel lefeküdtek), akik tárgyiasítják a nőkent.

2022. jan. 20. 23:45
 13/34 anonim ***** válasza:
33%
A sikeres férfiak és nők nem itt dislike -olnak ilyenkor, hanem boldogan masztiznak netflix nézés közben. 12 óra van elvégre.
2022. jan. 20. 23:48
 14/34 anonim ***** válasza:
45%
A szépség, a fiatalság és az ezzel járó szex ma már nagyon sokba kerül. Álmodozni lehet!
2022. jan. 20. 23:59
 15/34 anonim ***** válasza:
22%

Egyébként mindig az ingatlanpiacot kell nézni, ha a nők áráról van szó. Valakinek ugye van pénze azokra a 80 millióért árult kétszobás lakásokra. Ha azok közé tartozol, akik meg tudják venni, lesz pénzed a fiatal egyetemista nő finanszírozására is.

Ha ugyanaz a lakás 160 millióba kerül, akkor annyi fog kelleni. A lakásárak csak követik a gazdagok piaci kapabilitását.

2022. jan. 21. 00:03
 16/34 A kérdező kommentje:

Szóval akik nem végeztek egyetemet, azok buta prolik és nem kereshetnek értelmi egyetemista társaságot?

Szerintem nézz egy picit tükörbe mielőtt elkezded itt a személyeskedést (:

2022. jan. 21. 00:50
 17/34 anonim ***** válasza:
21%

Jujj csúnyán lebuktattad magad, hogy tényleg nincs egyetemi végzettséged:/ . De gáz. Ezt pénzzel nem lehet pótolni. 🙃

Nem, ne keress, mert másik kaszt! Jobb ha belátod. :))

2022. jan. 21. 02:16
 18/34 A kérdező kommentje:

Lebuktattam magam?

Látszik hogy papir mellé észt nem osztanak, ostoba vagy és átlátszó.

Nem buktattam le magam, mivel sosem alítottam volna, hogy egyetemet fejeztem.

Rengeteg olyan életképtelen férfi papirszajhát nevel az egyetem mint te. Mellesleg a kijelentésed is ostoba, itt Magyarországon pénzzel akármelyik egyetemi végzettség megvásárolható, ennyit a nagy tudásodról.

Mindegy, majd egyszer talán egy four seasons étteremben fel szolgálhatod a vacsoràmat, mert az ilyenek mint Te, szoktak ilyen szinten leragadni.

2022. jan. 21. 07:46
 19/34 anonim ***** válasza:
72%
A 6-os teljesen jól írta. A luxusprosti és a sugar baby egy és ugyanaz. Legfeljebb annyi a különbség, hogy a sugar babynek mindig ugyanaz a kuncsaftja.
2022. jan. 21. 08:09
 20/34 anonim ***** válasza:
88%
Nem értem a kérdésedet. Felmész a puncsra és meglátod ki mennyit kér. Ha azt kérdezed mennyibe jön a mercedes fenntartása, akkor a 20 éves swift a te autód. Nekem swiftem van mivel sejtem mibe jöne egy Rollse
2022. jan. 21. 08:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!