Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan pasival aki bérleti díjat kér a saját anyjától?
Úgy alakult hogy elkaptam egy beszélgetést és kiderült, hogy ki lettek dobva az anyjáék onnan ahol laktak és az ő lakásában laknak éppen, viszont a pasi nem csak rezsit fizettet velük, de rendes bérleti díjat méghozzá nem is a keveset, kb ahogy a piacon kapnának.
Ez csak nekem furcsa?
Az anyjáék? Anyát a pasijával én sem szállásolnám csak egy hónapig ingyen, anyám viszont lakhatna nálam ingyen hosszabb ideig.
Én rákérdeznék, és attól függetlenül mit mond, járnék vele vagy sem.
Mindenképp rákérdeznél, hogyan van ez, nehogy egy félreértés miatt vagjam el feleslegesen ezt a szálat. De ha valóban kér, nem hiszem, hogy tudna olyan indokot felhozni, ami számomra elfogadhatóvá teszi, a családtagok szorult helyzetének kihasználását. Ilyen esetben nem folytatnám az ismerkedést.
Számomra a család ennél sokkal többet ér és jelent. Ha a szüleit képes lehúzni, én mit várhatok?
Én a saját anyámat egy percig sem, ha fizetne sem.
Nagyon nagyon sok dolog állhat mögötte, hogy miért fizet bérleti díjat a mama. Ami az egész mögött van, azt lenne jó tudni, csak utána ítélkezni, véleményt mondani.
#5 ebben igazad van. Nagyon antipatikus a csávó hozzáállása, viszont a gyerekből a szülő csinál antipatikus felnőttet. Ez a fagyi visszanyal esete.
Ezt látta otthon, ezt az attitűdöt tanulta el a szülőktől.
Másfelől meg, nem ismerjük a részleteket, így nem szabad ítélkezni senki felett, és neked is azt javaslom, hogy ne tedd.
Ez beteg dolog szerintem.
Akkor tolem is azt kerne meg a gyerekeitol is, vagy hogy él ez?
Kérdés,hogy ez albérlet-e vagy saját tulajdon?Ha albérlet jogos hogy kéri az anyjáékat,hogy szálljanak be a bérleti díjba hiszen Ők is ott laknak.
Viszont nézzük a másik oldalról: befogadta Őket, nem kerültek utcára, már ez nagy szó. A szülők tartoznak ebben az esetben köszönettel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!