Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan pasival aki bérleti díjat kér a saját anyjától?
Úgy alakult hogy elkaptam egy beszélgetést és kiderült, hogy ki lettek dobva az anyjáék onnan ahol laktak és az ő lakásában laknak éppen, viszont a pasi nem csak rezsit fizettet velük, de rendes bérleti díjat méghozzá nem is a keveset, kb ahogy a piacon kapnának.
Ez csak nekem furcsa?
Amit az anyjaektol.kapott vagy ráhagyta a nagyi mikor meghalt..?
Mindenkeppen abberalt csaladtagokat húzni akik segitenek..
Jaa, hogy neki bevételkiesést jelentene, ha az anyja az egyik lakásában élne? Így nekem megfelel, gondolom csökkentett bérleti díjat számol fel nekik, nem? Még, ha az anyja egyedül élne ott, de a pasi is ott él.. anyám pasijához semmi közöm azon kívül, hogy jópofizok és rendes vagyok vele.
Együtt laknék anyámmal, de 100+ezertől elesni havi szinten, mert a pasijával nem tudnak ketten fent tartani egy albit.. és nem is szükségmegoldás egy hónapra, hanem hosszútáv gondolom. Így csak kicsit zavarna, mindenképp rákérdeznék, de valószínű, hogy együtt maradnék vele. Kb havi 50et költenék anyám lakhatására, kevesebbet, ha a pasiját is el kell szállásolnom.
Nem is ez a baj.
Inkabb hogy a csalad neki nem jelent semmit.
Es akkor sanszos hogy a sajatja se fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!