Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm oda költözik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm oda költözik hozzám nemsokára, érdemes bérleti díjat kérnem tőle?

Figyelt kérdés

Februárban fog odaköltözni hozzám a barátnőm, jelenleg albérletben él,de februárig fizetve van.

Azt megbeszéltük már,hogy minden számlának a felét fizeti,közös költség, víz,villany, gáz, szemétdíj,Tv internet.

De azon gondolkoztam,hogy ezen felül érdemes lenne neki valami plusz bérleti díjat is fizetni.

Mégiscsak egy 2 szobás lakásba fog költözni.

jan. 2. 12:29
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/152 anonim ***** válasza:
90%
Biztos, hogy ez párkapcsolat?
jan. 2. 14:11
 72/152 anonim ***** válasza:
85%

„Miért az albérlet az olcsóbb lenne neki? Vagy ott a két szép szeméért és a rezsi feléért bérelhet lakást?”

Nagyon gáz vagy. Ha átmegy vki hozzád vendégségbe, és megiszik egy-két pohár üdítőt, eszik valamit, arra is kérsz némi pénzt? Elvégre, ha a boltba/étterembe menne be éhesen-szomjasan, ott se lenne ingyen, te viszont jó fej vagy, nem számítasz fel annyit:-)

Rezsit, kaját felezni/közösen fizetni teljesen oké, bérlet díjat szedni nem, hiszen nem albérlőről van szó, hanem a párodról. Eltartani természetesen nem kell, ezért oké, hogy szálljon be a költségekbe, ebben meg is állapodtatok, de mivel te nem albérletben élsz, így szemétség lenne őt még ezzel is lehúzni.

jan. 2. 14:14
 73/152 anonim ***** válasza:
91%

A barátnőd költözik oda,nem egy haverod vagy egy albérlő!

Szimplán pofátlanság plusz pénzt kérni tőle,ha úgyis állja a kiadások felét.

Emellett gondolom majd főz,mos,takarít,bevásárol,megcsinálja a házimunkát és gondolom azért ő egy forintot se fog tőled kérni.

A szemléleted elég furcsa,ne csodálkozz rajta ha egyedül maradsz!

jan. 2. 14:18
 74/152 anonim ***** válasza:
91%

Ilyenkor jövök rá, hogy én milyen szerencsés vagyok a párommal. Ő lakásában élünk, fizeti a hitelét és tőlem nem kér egy forintot sem. Támogat, hogy haladjak a pénzgyűjtéssel, hogy nekem is legyen saját lakásom. Irtó hálás vagyok érte, mert tudom a mai világban mindenki csak a hasznot hajtja mindenben.

Légyszi annyira legyél korrekt a barátnőddel, hogy költözés előtt elmondod neki mi a terved, ne érje váratlanul.

jan. 2. 15:25
 75/152 A kérdező kommentje:

"Ő lakásában élünk, fizeti a hitelét és tőlem nem kér egy forintot sem."

-Eléggé ki használod a párod jóindulatát.

"tudom a mai világban mindenki csak a hasznot hajtja mindenben."

-Igen, pontosan ez teszed a pároddal,jól kihasználod őt

jan. 2. 15:31
 76/152 anonim ***** válasza:
91%

75

Nem nekem írtad, de mások nevében is üzenem neked, hogy "bagoly mondja verébnek". Hát éppen, hogy most te akarod kihasználni a csajodat. Aki szerintem nem sokáig lesz a csajod, ha így folytatod.

jan. 2. 15:34
 77/152 anonim ***** válasza:
83%
Feltételezve hogy valódi a kérdés: már a közös költség is olyan ami a tulajdonost terheli társasházat érintő kiadásra, olyat igazi bérlőtől se szokás kérni. Túlzottan nem éri majd meg neked e logika alapján feleségül venni hisz vagyonközösség létrejöttével már aligha kérhetnél akkor már pénzt. Persze ez a kapcsolat nem fog sokáig tartani de örökzöld téma lehet majd ismerősi körben. Az én ismerőseim közt is volt sok lány aki szakított azzal a sráccal aki pl benzinpénzt elkérte. Persze megkapta a pénzét de ugye ott lett vége a dalnak, mert sok srác van akik semmivel sem pénzesebbek de valahogy abszurdnak tartják üzleti alapon élni a magánéletűket. Ezek a csávók azóta is meg vannak győződve arról hogy valami értelmetlen szakítás/ghosting áldozatai.
jan. 2. 15:42
 78/152 anonim ***** válasza:
93%
Hogy itt hányan elhiszik, hogy ennek a szardarabnak van barátnője 😂😂😂 További kellemes álmodozást, incelke, menjél inkább verd ki valami Endrú Tét videóra.
jan. 2. 15:47
 79/152 anonim ***** válasza:
91%
Hiába pontozol le mindenkit kérdező, igazuk van.
jan. 2. 15:48
 80/152 anonim ***** válasza:
16%
#77 Mondjuk ezt nem jól gondolod, a közösköltséget mindenhol a bérlő fizeti.Ebben benne van ugye a szemétszállítás, a lépcsőház rezsije, esetleg a takarítás díja, stb stb.Van, ahol még a társasház plusz biztosításának a díja is benne van, na azt tényleg nem túl szèp dolog a bérlővel fizettetni.De sokan megteszik, mivel nem részletezik ki mikből áll a közösköltség, csak azt mondják X Ft a bérleti díjon felül, fizesd ki, vagy kiadom másnak a lakást.
jan. 2. 15:48
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!