Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm oda költözik hozzám nemsokára, érdemes bérleti díjat kérnem tőle?
Februárban fog odaköltözni hozzám a barátnőm, jelenleg albérletben él,de februárig fizetve van.
Azt megbeszéltük már,hogy minden számlának a felét fizeti,közös költség, víz,villany, gáz, szemétdíj,Tv internet.
De azon gondolkoztam,hogy ezen felül érdemes lenne neki valami plusz bérleti díjat is fizetni.
Mégiscsak egy 2 szobás lakásba fog költözni.
Különben nem értem mi ez a sok negatív komment.
Mikor elkezdtem dolgozni,de még otthon laktam a szüleimmel,én is minden hónapban adtam haza pénzt,nem is keveset.
Pedig lakásra gyűjtöttem én is akkor.
Mégis szerettem a szüleimet és ők is szerettek engem.
Most azért ne kérjek pénzt tőle,a páromtól,mert ő nő?
Sajnálom a "barátnőd". Szegénykém szerintem még szerelmes, nem lát a rózsaszín felhőtől, de csak idő kérdése, hogy felnyíljon a szeme, hogy egy sóher nyerészkedővel van együtt. Remélem talál majd egy igazi férfit aki őszintén szereti és a tenyerén hordozza.
Te annyira egyszerű vagy mint egy faék. A szüleid eltartottak, sok áldozatot hoztak évtizedekig, hogy felneveljenek. Miután keresete van a gyereknek alap, hogy nem tartatja el magát még 20 évig. Itt konkrétan azért kérsz pénzt a "barátnődtől" mert nálad szívja a levegőt.
142: Nem, azért, mert a párod. Apukám se fizet bérleti díjat a párjának, akihez hozzáköltözött.
Mellesleg szobát 60-ért (vagy olcsóbban), amiben nincs is benne a rezsi, már simán találhatna máshol is a párod:-) De nem lepne meg, ha kiderülne, hogy csak egy ócska troll vagy.
144: Ha így is volt, saját döntés. Gondolom, a szülők nem csináltak papírt, hogy akkor mostantól albérlő a fiuk, mert már keres. Az meg jogos, hogy egy dolgozó fiatal felnőtt szálljon be a költségekbe. (Nyilván vannak olyan családok, ahol a szülők nem fogadják el, mert jó az anyagi helyzet, és úgy vannak vele, inkább rakja el magának az önálló életre. De akadhat olyan család is, aki meg a felajánlott többet is elfogadja, mert nehéz az anyagi helyzetük.)
Nem bírok szó nélkül elmenni a kérdés mellett, bár valószínűleg tényleg kamu azok után amiket írtál, hogy beleegyezett a 60 ezer forintos összegbe😂Ha meg igazi akkor megmutatnám neki a válaszokat a kérdésedre😉
Nekem ez annyira nevetséges dolog, hogy szomorúan tapasztalom, hogy léteznek ilyen “férfiak” ( bár azért férfinak nem neveznélek szívesen) a földön. Egyszerűen nem értem milyen jogon kérsz el tőle pénzt, pláne ha te nem fizetsz semmit a lakás után. Ilyen párom lenne azzal a lendülettel hagynám el. Ha egy ismerősöd, haverod költözne oda még jobban megérteném, de így… hát így nem. Én a benzin költségen is nagyot nevettem, főleg, hogy én is voltam hasonló helyzetbe. Közös nyaralásra mentünk a párommal és meg akarta felezni velem a benzin költséget is😂A szemébe nevettem és végül a kapcsolatnak is gyorsan befellegzett( nyilván nem csak emiatt). Egyszerűen az ilyen pasikat semmibe sem tartom. Nem is érdemlik meg hogy barátnőjük legyen. Egyébként meg így egy plusz macerát okoztál magadnak ha netalán szétmentek 1 éven belül( amit nem csodálnék), mert majd kerülgetheted a lakásban, mert ki se tudod tenni. Ha meg nem kértél volna pénzt meg szerződést akkor mehetett volna mindenki arra amerre lát. Annyira az jön le belőle, hogy nem tervezel vele hosszútávra, csak nyerészkedsz rajta egy két évig, elvárod hogy fényesre nyalja a segged, majd kiteszed. Hát minden nő ilyen férfira vágyik esküszöm😂
"Én a benzin költségen is nagyot nevettem, főleg, hogy én is voltam hasonló helyzetbe. Közös nyaralásra mentünk a párommal és meg akarta felezni velem a benzin költséget is😂A szemébe nevettem és végül a kapcsolatnak is gyorsan befellegzett"
147#
ohhh aranyom,nembaj,ha nem értesz a robbanó motor működéséhez
de közlöm veled,hogy üzemanyaggal mennek általában az autók
az üzemanyag pénzbe kerül
minimum minimuma,ha nagyobb távolságra viteti valaki a fenekedet,a saját autójával,hogy belefizetsz az üzemanyagba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!