Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm oda költözik hozzám nemsokára, érdemes bérleti díjat kérnem tőle?
Februárban fog odaköltözni hozzám a barátnőm, jelenleg albérletben él,de februárig fizetve van.
Azt megbeszéltük már,hogy minden számlának a felét fizeti,közös költség, víz,villany, gáz, szemétdíj,Tv internet.
De azon gondolkoztam,hogy ezen felül érdemes lenne neki valami plusz bérleti díjat is fizetni.
Mégiscsak egy 2 szobás lakásba fog költözni.
Nekem írtad, hogy kihasználom a párom jóindulatát amiért nem kér tőlem pénzt, hogy összetudjam gyűjteni a pénzem egy saját lakásra.
1. Ő ajánlotta fel az egészet, többször felhoztam neki, hogy fizetek ezt azt, de hallani sem akar róla.
2. Mint írtam hálás vagyok érte, és tudom, hogy ritka az ilyen és megis becsülöm.
De te vesztesz azzal valamit ha ingyen lakna ott?
Ha nem gyűjtene saját lakásra miután hozzád költözik akkor nem kérnél tőle pénzt?
A benzin pénz ugyanaz mint a lakásnál a rezsi. Ez olyan mintha azt mondanád hogy fizessen a benzinpénzen felül is a fuvarért mert kopik az autó. (ami akkor is kopna ha csak te ülnél benne, ahogy a lakásnál is)
Tudom hogy erre nem fogsz válaszolni mert az összes többi kommentemet is figyelmen kívül hagytad. Hát igen, mert nem tudsz ellene releváns érvet felhozni gondolom..
Jesszusom!!!!
Végig olvastam az összes választ, nem tűnt fel kérdező, hogy 99 % ban nem értünk veled egyet??
Nem vagy szerelmes ez egyertelműen látszik, csak azért akarod hogy odaköltözzön hozzád, nyerészkedni tudj rajta..ahhh
Felvilágosítalak: ha szerelmesek vagyunk, össze akarunk költözni, mindennel el szeretném halmozni (ajandék, mozi) (ez a házasság előszobája) hogy minden percet együtt tölthessünk, beszelgessünk, szerelmeskedjünk.
Mondd el neki hogy nem szereted, nem gondolkozol benne hosszú távon, de jó hogy hozzád költözik mert lesz plussz bevételed...
Gusztustalan.....ahhhh
Ohhh....
"Azóta sok víz lefolyt a Dunán"
Tegnap este átjött,nálam aludt, átbeszéltük az ide költözést.
Megbeszéltünk egy korrekt összeget(60e).
Szerződést is fogunk írni, már le is töltöttem egy minta szerződést
Adózni is fogok utána.
A bérleti szerződés az idei évre szól majd.
A szerződésben benne lesz,hogy a nagyobbik 20m2 szobát veszi bérbe tőlem.
Így is korrekt vagyok,mert míg máshol elkérnek szoba bérlésen kívül
2-3 hónap kauciót, én csak a februári lakbért kérem tőle mikor ideköltözik februárban.
Egy hűs vagy a szememben!
*Szip-szipp, könnyeket töröl*
Vagyis akkor nem a barátnőd költözik oda,hanem egy havernak kiadod az egyik szobád!
Gondolom akkor nem vársz el tőle majd tiszta lakást,tiszta ruhát és meleg vacsorát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!