Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elméleti kérdés, de belevágnál a pároddal?
Igen, a filmből loptam az alapot. (The immaculate room.) + VV + fantázia.
Szóval. 30 napot kell eltöltened a pároddal egy fehér szobában.
Ahol minimalista, fehér berendezés van.
Nincs ablak, nincs TV, nincs zene, nincs sajtótermék, sem könyv. Videójáték, telefon, net, sem.
Természetesen fürdőszoba van. És napi 3 étkezés. 0-24-ben orvos.
Ha kibírjátok a 30 napot. 300 milliót kaptok.
Ha egyikőtök is feladja, mind a ketten bukjátok az egészet.
Pénzlevonásért, lehet könnyítést kérni.
-50M-ért mehetsz telefonálni 5 percet, bárkinek, 1X.
-50M-ért mehetsz a masszázs szobába, ahol férfi vagy nő lesz a masszőr, akit választasz. És az árban az "extra" is benne van. 1X.
-50M-ért kapsz egy kombinált edzőgépet. 1X. De végleg bent marad.
-50M-ért kapsz 5 nap altatást. Egyedül. Természetesen szakorvos által! Ezt tekintheted pihenőnek. És ez is beleszámít a 30 napba. De ezt is csak 1X.
Kamera vagy mikrofon nincs.
Az ajtó 0-24-nem nyitva, BÁRMIKOR kijöhetsz!!!
Mielőtt okoskodnál: A melóhelyed elengedett, állataid szakértőkre bízva.
Egyébként én attól félnék, hogy lenne valami konstans fehér zaj. Pl a zúgó neoncső vagy ilyesmi. Azt kb 10 percig sem bírom ablakos, színes szobában sem.
Ha normális csönd van, akkor én képes vagyok áaludni-átálmodozni a felét, meg fszveréssel és egyébbel mulatni az időt, kb torporba sülyedek. Az árnyékok meg ablak meg ilyesmi hiánya nem zavar, most sem látás alapján tájékozódom. Az sem kizárt, hogy simán becsuknám a szemem, hog ne zavarjon a fény és csak kajáláskor nyitnám ki.
De nyilván megszenvedném azért.
Párom viszont fél napot sem bírna ki. És ha ő feszült, az minden kínzókamránál durvább. Szóval inkább egyedül vállalnám, mintsem kettesben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!