Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elméleti kérdés, de belevágnál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elméleti kérdés, de belevágnál a pároddal?

Figyelt kérdés

Igen, a filmből loptam az alapot. (The immaculate room.) + VV + fantázia.

Szóval. 30 napot kell eltöltened a pároddal egy fehér szobában.

Ahol minimalista, fehér berendezés van.

Nincs ablak, nincs TV, nincs zene, nincs sajtótermék, sem könyv. Videójáték, telefon, net, sem.

Természetesen fürdőszoba van. És napi 3 étkezés. 0-24-ben orvos.

Ha kibírjátok a 30 napot. 300 milliót kaptok.

Ha egyikőtök is feladja, mind a ketten bukjátok az egészet.

Pénzlevonásért, lehet könnyítést kérni.

-50M-ért mehetsz telefonálni 5 percet, bárkinek, 1X.

-50M-ért mehetsz a masszázs szobába, ahol férfi vagy nő lesz a masszőr, akit választasz. És az árban az "extra" is benne van. 1X.

-50M-ért kapsz egy kombinált edzőgépet. 1X. De végleg bent marad.

-50M-ért kapsz 5 nap altatást. Egyedül. Természetesen szakorvos által! Ezt tekintheted pihenőnek. És ez is beleszámít a 30 napba. De ezt is csak 1X.

Kamera vagy mikrofon nincs.

Az ajtó 0-24-nem nyitva, BÁRMIKOR kijöhetsz!!!

Mielőtt okoskodnál: A melóhelyed elengedett, állataid szakértőkre bízva.

2023. dec. 29. 22:21
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
A magányba és a bezártságba is bele lehet kattani, de erre megtenné a régi "jó" magánzárka vagy börtön. A fehér szoba kínzásnál egy állandó, szórt fehér fény van árnyékok nélkül, hiányzik a napok ritmusa, a bioritmus, az alvás és az ébrenlét megkülönböztetése, felborul a hormonális működés, kevés inger van, azoknak is sérül a feldolgozása. A legbrutálisabb kínzási módszer, az a néhány ember, aki túlélte, maradandó pszichés károsodást szenvedett.
2023. dec. 30. 08:05
 22/24 anonim ***** válasza:
Basszus afelett átsiklottam, hogy nincs ablak. A 10. válaszoló vagyok, nem bírnám ki. Már egy étterem wc-ben is rosszul érzem magam, ha teljesen zárt, kizárt, hogy kibírnám egy ablaktalan szobában. A párom biztosan segítene egy kicsit, módosítom a válaszomat, legalább ő el tudná foglalni magát ezzel egy darabig.
2023. dec. 30. 08:08
 23/24 anonim ***** válasza:

Egyébként én attól félnék, hogy lenne valami konstans fehér zaj. Pl a zúgó neoncső vagy ilyesmi. Azt kb 10 percig sem bírom ablakos, színes szobában sem.

Ha normális csönd van, akkor én képes vagyok áaludni-átálmodozni a felét, meg fszveréssel és egyébbel mulatni az időt, kb torporba sülyedek. Az árnyékok meg ablak meg ilyesmi hiánya nem zavar, most sem látás alapján tájékozódom. Az sem kizárt, hogy simán becsuknám a szemem, hog ne zavarjon a fény és csak kajáláskor nyitnám ki.

De nyilván megszenvedném azért.

Párom viszont fél napot sem bírna ki. És ha ő feszült, az minden kínzókamránál durvább. Szóval inkább egyedül vállalnám, mintsem kettesben.

2023. dec. 30. 12:29
 24/24 A kérdező kommentje:

Kis adalék a döntéshez.

[link]

2023. dec. 30. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!