Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párod belevágna, te mennél vele, feladva idehaza mindet is?
Gondolom a nyelv és a munka nem lenne gond, hiszen itt majd mindenki diplomás IT-s.
Én amúgy szívesen élnék egy ilyen lehetőséggel, de valószínűleg én lennék a páros azon tagja, aki kezdeményezné ezt. Alapvetően le akarok lépni ebből az országból, csak sajnos nem olyan karriert néztem ki magamnak, amivel random kis városokban lakhatok a világ végén.
Annyira nem szoros a kapcsolatom a családommal, hogy így is csak évente pár alkalommal találkozom velük. A barátaim többsége pedig szeret utazni, valószínűleg velük így is tudnék találkozni és kapcsolatot fenntartani
Persze mindenki ITs meg diplomás...
Nem mennék. Ahogy a kettes írja, ezek elég eldugott helyen vannak.
Amúgy is jó nekem Ausztriába, közel is van mindenki.
"az ilyen távmunkában végezhetö biszbaszokat amikhez elég csak az angol, ki tudják szervezni kelet-európába, Indiába stb, ilyen 3000 euro/frank körüli fizu Magyarországon élve jól hangzik, de pl Svájcban lóf.sz se pláne családdal."
Ilyet hol lehet szerezni M.o-on élve? Milyen nyelv kell elég az angol?
#6 Én fent vagyok linkedinen soha nem keresett még senki, pedig diplomás IT-s vagyok... :D
Szívesen költöznék ilyen helyre egyébként, de csak akkor, ha van biztos bevételi forrásom is. Értem én hogy pénzt adnak, amit egy ottani házra/telekre kell költeni, de ez édeskevés...
De az ilyen helyekre, mint ahogy idehaza is, nem kell feltétlen diplomás meló. Pl. Haverom és felesége falusi CSOK-al vettek házat a nagyszülők falujában. A srác víz-gáz-fűtés szerelő, a neje üzletvezető-eladó. A srác helyben "A SZERELŐ MESTER", a neje meg a 2X-km.-re lévő nagy bolt vezetője. Horgászat, vadászat, túrázás, jó levegő, nulla cigá**, lovaglás,...
És egyik sem diplomás, sem nem milliomos szülők gyereke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!