Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a párod belevágna, te...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párod belevágna, te mennél vele, feladva idehaza mindet is?

Figyelt kérdés

[link]

Gondolom a nyelv és a munka nem lenne gond, hiszen itt majd mindenki diplomás IT-s.

2023. nov. 10. 00:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Én amúgy szívesen élnék egy ilyen lehetőséggel, de valószínűleg én lennék a páros azon tagja, aki kezdeményezné ezt. Alapvetően le akarok lépni ebből az országból, csak sajnos nem olyan karriert néztem ki magamnak, amivel random kis városokban lakhatok a világ végén.

Annyira nem szoros a kapcsolatom a családommal, hogy így is csak évente pár alkalommal találkozom velük. A barátaim többsége pedig szeret utazni, valószínűleg velük így is tudnék találkozni és kapcsolatot fenntartani

2023. nov. 10. 01:17
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Néztem ilyen helyeket, ezek általában kicsi, szegényebb falvak minden nagyvárostól, tengerparttól, fő közlekedési útvonalaktól stb. távol, remetéknek valók. Nem véletlenül néptelenednek el.
2023. nov. 10. 01:29
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Persze mindenki ITs meg diplomás...

Nem mennék. Ahogy a kettes írja, ezek elég eldugott helyen vannak.

Amúgy is jó nekem Ausztriába, közel is van mindenki.

2023. nov. 10. 01:43
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Már rég eljöttem Magyarországról, de eszemben sincs valahol a pék f.szán házat venni 100 milláért, ahol se normális közlekedés, bevásárlási, szórakozási lehetöség, net. Eleve néhány helyen a támogatás feltételeként megszabják, hogy legyél brit állampolgár, dolgozz a vendéglátásban, min két gyerek. A nyelv nem lenne gond - hát az angollal nem sokra mész helybeliként lakva egy olasz, spanyol, svájci mucsaröcsöge típusú településen. Diplomás IT-s - az ilyen helyeken nemigen van net, wifi, mobil szignál, másrészt egy sima IT-s csak Magyarországon ill a balkánon ennyire túlhájpolt munkakör, nyugat és észak Európában meg épp hogy megfizetett, az ilyen távmunkában végezhetö biszbaszokat amikhez elég csak az angol, ki tudják szervezni kelet-európába, Indiába stb, ilyen 3000 euro/frank körüli fizu Magyarországon élve jól hangzik, de pl Svájcban lóf.sz se pláne családdal.
2023. nov. 10. 04:51
 5/16 anonim ***** válasza:
26%

"az ilyen távmunkában végezhetö biszbaszokat amikhez elég csak az angol, ki tudják szervezni kelet-európába, Indiába stb, ilyen 3000 euro/frank körüli fizu Magyarországon élve jól hangzik, de pl Svájcban lóf.sz se pláne családdal."

Ilyet hol lehet szerezni M.o-on élve? Milyen nyelv kell elég az angol?

2023. nov. 10. 05:38
 6/16 anonim ***** válasza:
5# indeed pl, elég önéletrajzot küldeni, vagy linkedin, aztán minden online megy, interjú, szerzödés mailben, meetingek online amcsi, brit cégeknél tuti elég az angol, többinél meg általában, van ahol kell egyéb nyelv is.
2023. nov. 10. 05:49
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha az ott lakók is elmennek onnan, épeszű ember tuti nem megy oda. Jó nekem a határ mellett. Itthon.
2023. nov. 10. 07:00
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

#6 Én fent vagyok linkedinen soha nem keresett még senki, pedig diplomás IT-s vagyok... :D

Szívesen költöznék ilyen helyre egyébként, de csak akkor, ha van biztos bevételi forrásom is. Értem én hogy pénzt adnak, amit egy ottani házra/telekre kell költeni, de ez édeskevés...

2023. nov. 10. 09:02
 9/16 A kérdező kommentje:

De az ilyen helyekre, mint ahogy idehaza is, nem kell feltétlen diplomás meló. Pl. Haverom és felesége falusi CSOK-al vettek házat a nagyszülők falujában. A srác víz-gáz-fűtés szerelő, a neje üzletvezető-eladó. A srác helyben "A SZERELŐ MESTER", a neje meg a 2X-km.-re lévő nagy bolt vezetője. Horgászat, vadászat, túrázás, jó levegő, nulla cigá**, lovaglás,...

És egyik sem diplomás, sem nem milliomos szülők gyereke.

2023. nov. 10. 12:14
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
9# te írtál a kérdésbe diplomás IT-st. Ok, az ilyen településekre lakni menni nyilván egy csomó embernek a végzettsége, munkalehetőségek, oktatás, kulturális igényei miatt nem éri meg, akinek meg igen, azok nyelvtudás nélkül a világ végén mihez kezdenének, meg ha lenne bármilyen értelmes meló, akkor azért azt csinálnák a helybeliek is, nem kellene külföldieket hívogatni oda pénzért.
2023. nov. 10. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!