Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a párod belevágna, te...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párod belevágna, te mennél vele, feladva idehaza mindet is?

Figyelt kérdés

[link]

Gondolom a nyelv és a munka nem lenne gond, hiszen itt majd mindenki diplomás IT-s.

2023. nov. 10. 00:38
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

10.

- "Gondolom a nyelv és a munka nem lenne gond, hiszen itt majd mindenki diplomás IT-s." Ezt írtam. IRÓNIA! Tudod, itt mindenki nyomja, hogy ő diplomás, IT-s, havi 700-at keres, és ilyen pasija/csaja van...ilyet akar.

- És azok a "digitális nomádok", aki folyton tolják, hogy mekkora életük van, miközben 1 laptoppal dolgoznak BÁRHONNAN? Hányan élnek trópusi szigeteken, miközben legyünk realisták, 2-3 hét, és a kék tenger - pálmafa - sós levegő kombó is unalmas lesz. És pénz nélkül Tokió - Japán is élvezhetetlen, és ott sincs meg külföldinek a kultúrális és oktatási lehetőség...jó, oktatási van, nemzetközi suliban.

2023. nov. 10. 12:37
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
11# én vagyok a 10-es meg a 4-es is egyben, tudok dolgozni egy laptoppal bárhonnan. Egy trópusi sziget ott élve spec baromi olcsó lenne, ezt ne úgy nézd, mintha turistáskodni utaznál. Én mondjuk ilyen helyen sem laknék, pont azért, mert a számomra is érdektelen, de ugyanezt Tokióról nem mondanám, digitális nomádként kapsz fizetést, és nagyon nem havi 700-at, tehát nem lennél pénz nélkül, oktatás van angol nyelven is, van opera, balett, koncertek, mozi, uszodák stb nem gond a bevásárlás sem. Laktam így Drezdában, Prágában, Splitben, Bécsben, egyik sem volt unalmas, de nem tudnának annyit fizetni, hogy elmenjek egy világvégi faluba, ha a férjem menni akarna, akkor max egyedül menne, velem aztán nem.
2023. nov. 10. 12:58
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Juhú egy programozó nő! Téged ért a nemed miatt bármi hátrány a munkádban eddig? Vagy ez főleg külföldön már nem számít? N
2023. nov. 10. 13:36
 14/16 anonim ***** válasza:
13# nem programozó vagyok, hanem L2 support, de minden munkahelyemen voltak/vannak nők, programozók is, a nemed sehol sem hátrány/előny az ilyen semleges szakterületeken, mint az IT.
2023. nov. 10. 14:35
 15/16 anonim ***** válasza:
51%

Megfelelő párral igen, meg sem állnék Olaszországig. Soha nem vágytam máshova, csak Olaszországba és 44 éves voltam, amikor életemben először eljutottam. Muggiában nyaraltam pár napot és megnéztem Triesztet. Az álmok sokszor csalódást okoznak, ha megvalósulnak, de Olaszország még csodálatosabb, mint ahogy képzeltem. Pedig mennyire keveset láttam belőle! De nekem elég lenne az a pici szelete, hallgatnám minden nyári este a kabócákat, ámuldoznék az ottani leandereken, nézném a sirályokat és a hajókat. Minden reggel beülnék a kedvenc kávézómba.

De persze ezek a helyek valószínű nem olyanok, mint a felkapott tengerparti települések. Viszont nem tudok úszni, szégyellem magam fürdőruhában, simán meglennék strandolás nélkül, bár jó lenne, ha rendszeresen kiülhetnék nézni a tengert.

Ami még nagy baj, hogy nem tudok vezetni, ezért egy eldugott településen nehezen boldogulnék. Pedig igazi remete vagyok, aki amúgy el van emberek közt is, de borzasztóan élvezi, ha egyedül lehet. Mit kezdenék én ott autó nélkül? Most is a páromra vagyok utalva autóügyben, hát még külföldön. Pedig nem szeretek függni senkitől.

Tudok olaszul, de nem használom, magam is meglepődtem, hogy a 4 napos nyaralásom alatt mennyire élővé vált a tanult 3-4000 szó. Még gimnáziumban tanultam 4 évig, aztán felnőttként elvégeztem pár kurzust. Csak könnyített intézményi nyelvvizsgát tettem a diplomához, de nagyon-nagyon szeretem ezt a nyelvet.

Valahogy más irányt vett az életem, nem volt rá szükségem, de ha mennék, csakis Olaszországba mennék. El tudom magam képzelni szobalánynak egy szállodában. De saját kertes házra lenne szükségem ahhoz, hogy boldog legyek, mert kutya nélkül nem szeretek élni. Imádom a ruhaszárítós kis sikátorokat, a pasztellszínű régi épületeket, a kávézós, templomokra néző kis olasz tereket és zegzugos kikötőket, de boldog csak egy kis kerítéssel körbevett házikóban lennék. Persze vannak olyanok is Olaszországban. De nem fogok tudni kiköltözni, mert gyerekem van és az apjával nem akarok külföldre menni, a gyereket meg nem fogom elszakítani tőle.

2023. nov. 10. 18:52
 16/16 anonim ***** válasza:

Ezek nem véletlenül elnéptelenedett falvak. SEMMI nincs közel távol, és ezt szó szerint kell érteni.

Jár napi 3 busz - hóban az sem :D -, valami kisbolt az mondjuk talán félóra buszozásra, ahol alap élelmiszereket kapsz csak, de egy speciális étrendhez semmit.

Túráztunk ilyen helyen. Gyönyörű, tény, ahogyan az is, hogy nulla élet... szó szerint az Isten háta mögött van. Hiába szép, értelmes ember nem lakik olyan helyen életvitel-szerűen.

2023. nov. 10. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!