Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, mivel lehet belevágni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mivel lehet belevágni az egótokba?

Figyelt kérdés
Ha tetszik egy nő, de megharagszik, mi az amit mondana, megsértené a férfiasságodat?
2021. máj. 7. 18:35
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
77%
Ne haragudj, de csak barátok lehetünk. Ez a tipikus lekoptató szöveg.
2021. máj. 7. 18:38
 2/26 anonim ***** válasza:
93%
És ez miért sértés? Nem a piacon vagy, hogy raboksz valamire és fizeted
2021. máj. 7. 18:40
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Viheted.
2021. máj. 7. 18:40
 4/26 anonim ***** válasza:
24%
Azért mert emberek vagyunk érzésekkel. Ha nem kellesz az nem esik jól.
2021. máj. 7. 18:50
 5/26 anonim ***** válasza:
15%
Látványoddal.
2021. máj. 7. 18:51
 6/26 A kérdező kommentje:

5# Úgy sértené meg az EGÓ-d, hogy rasszista vagy?

Hát ez érdekes

6# Mi probléma?

2021. máj. 7. 18:52
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a hatosnak az a problémája, hogy feleslegesen nem rombolunk semmit és senkit.

El nem tudom mondani hányszor bántott meg férfi, de én úgy vagyok vele, hogy neki saját magával kell elszámolnia, nekem pedig önmagammal.

2021. máj. 7. 19:05
 8/26 anonim ***** válasza:
91%

1.Kicsi a farka.

2.Nem volt jó vele a szex.

3.Sosem találtad elég izmosnak.

4. Anyagilag is nullának találtad, nem adott meg mindent,amit egy igazi férfi megad a párjának.

5. A személyisége olyan volt mint egy csírának, ezért szégyelltél vele mutatkozni.

6.Nem elég művelt hozzád.

7. Ciki, műveletlen, igénytelen, koszos a családja, akiket sohasem bírtál.

2021. máj. 7. 19:07
 9/26 anonim ***** válasza:
75%
a férfiaknak az fáj, ha a teljesítményét becsmérled, pl. csóró vagy hozzám vagy iylesmi, de a legeslegjobban, ami után végképpen nem fog veled többé szóba állni, ha a farkára és a szexuális teljesítményére teszel megjegyzést! Na azt nem bocsátják meg soha. Na meg még az anyád egy ku.rva típusú dolgok is eléggé odavágnak.
2021. máj. 7. 19:09
 10/26 A kérdező kommentje:

Félreértés ne essék, nem arra készülök, hogy megbántsak valakit :)

Pont ez az, hogy szerintem akaratomon kívül megbántottam dühömben valakit, aki igazából nem húzta fel magát, de láttam rajta, hogy megbántottam. Ezért kérdeztem.

Igen, tudom, hogy a farok méret sarkalatos :) Nem, nem ilyennel

2021. máj. 7. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!