Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak és nők válasza is érdekel. Ti belevágnátok egy ilyen kapcsolatba?
Megismertem egy kedves külföldi házaspárt. Hogy hol meg hogy, azt szívesen elmondom privát körülmények között. De ez kevésbé lényeges is.
Amikor magyarországon vannak mindig kirándulunk, nyaralunk és jól elvagyunk. Lényegében egy szerelmi harmóniáról van szó. Felajánlották, hogy költözzek ki hozzájuk. Ezen filózok, hogy ez mennyire működne hosszú távon, hármas kapcsolatban. Tudom nem szokványos eset, de hátha valaki a helyembe képzeli magát és tudna tanácsot/ellenérvet adni.
A házaspár férfi tagja 37 éves, a nő 31, én meg egy 26 éves férfi vagyok.
Hátizé:D
Milyen terveid vannak a jövőt illetően? Gondolok itt saját családra, stb... mert ha ilyen terveid vannak, nyilván nem fog menni ez.
Persze lehet őket ugródeszkaként használni, de ha tényleg kapcsolatról van szó, az elég féregség lenne.
Én nem mennék bele, da azért mert alapvetően monogám beállítottságú vagyok. A kérdésben felvázolt pár pedig érszelemszerüen poligámok lehetnek.
Vannak emberek akiknek ez az ideális, és teljesen jól működik, de nem mindenkinél. Azt meg gondolom te is tudod, hogy melyik vagy.
Másik részről, az életedbe is elég nagy változást hozna, új ország, munkahely, szokj meg mindent...Poli kapcsolatot tudsz találni itt is, nem kell kiutaznod. Én megtartanám velük a jelenlegi viszonyt, de nem költöznék ki.
Tőlem az ilyen alapból nagyon távol áll.
De ha nem így lenne, akkor se költöznék ki külföldre, ket szinte idegenhez. Max ugy, hogy mire kimegyek van állás (én találtam, nem ők), illetve legyen minimum annyi pénzem, hogy vészhelyzetbe azonnal haza tudjak jönni. Vagy te hogy gondolod? Hogy majd ott laksz, ők meg eltartanak? Ez igy nagyon rizikós. Tényleg nem tudhatod mit akarnak, nem e rossz szándék vezeti őket. Meg ezzel eleve nagyon kiszolgaltatott helyzetbe kerülnél.
Nézd. Ha szimpi a házaspár és a célország, (úgy értem egyébként is szívesen élnél ott, akár tőlük függetlenül is), akkor menj.
Mi történhet? Max. nem sikerül. 26 éves vagy. Semmi veszteni valód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!