Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak és nők válasza is érdekel. Ti belevágnátok egy ilyen kapcsolatba?
Megismertem egy kedves külföldi házaspárt. Hogy hol meg hogy, azt szívesen elmondom privát körülmények között. De ez kevésbé lényeges is.
Amikor magyarországon vannak mindig kirándulunk, nyaralunk és jól elvagyunk. Lényegében egy szerelmi harmóniáról van szó. Felajánlották, hogy költözzek ki hozzájuk. Ezen filózok, hogy ez mennyire működne hosszú távon, hármas kapcsolatban. Tudom nem szokványos eset, de hátha valaki a helyembe képzeli magát és tudna tanácsot/ellenérvet adni.
A házaspár férfi tagja 37 éves, a nő 31, én meg egy 26 éves férfi vagyok.
Próbáltam arra gondolni, miért ne menj ki, de nem tudok egyet se. Bármikor visszajössz, csak ügyintézés meg meló keresés. Sőt onnan már kint is maradhatsz.
Ismered őket, szerelem.., nem tudom mi tarthatna vissza.
Részleteket kihagytam. Nem vad idegenbe mennék velük, voltam már kint náluk.
Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy itthonról dolgozom, helytől függetlenül és van egy saját minigarzonom.
A gyülölködő kommenteket és privát üzeneteket nem teljesen értem. 4 éve ismerem őket, volt már szexuális együttlétünk is. Itthon úgylátszik nem sokan értenek egyet az ilyesfajta kapcsolatokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!