Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elméleti kérdés, de belevágnál a pároddal?
Igen, a filmből loptam az alapot. (The immaculate room.) + VV + fantázia.
Szóval. 30 napot kell eltöltened a pároddal egy fehér szobában.
Ahol minimalista, fehér berendezés van.
Nincs ablak, nincs TV, nincs zene, nincs sajtótermék, sem könyv. Videójáték, telefon, net, sem.
Természetesen fürdőszoba van. És napi 3 étkezés. 0-24-ben orvos.
Ha kibírjátok a 30 napot. 300 milliót kaptok.
Ha egyikőtök is feladja, mind a ketten bukjátok az egészet.
Pénzlevonásért, lehet könnyítést kérni.
-50M-ért mehetsz telefonálni 5 percet, bárkinek, 1X.
-50M-ért mehetsz a masszázs szobába, ahol férfi vagy nő lesz a masszőr, akit választasz. És az árban az "extra" is benne van. 1X.
-50M-ért kapsz egy kombinált edzőgépet. 1X. De végleg bent marad.
-50M-ért kapsz 5 nap altatást. Egyedül. Természetesen szakorvos által! Ezt tekintheted pihenőnek. És ez is beleszámít a 30 napba. De ezt is csak 1X.
Kamera vagy mikrofon nincs.
Az ajtó 0-24-nem nyitva, BÁRMIKOR kijöhetsz!!!
Mielőtt okoskodnál: A melóhelyed elengedett, állataid szakértőkre bízva.
Én igen. Jót tenne kreatív elvonulás és pihenés gyanánt.
Nem láttam a filmet, de ebben mi volna a kínzás vagy a nehéz rész?
15
Ha egyedül van... Azért más ezt társaságban átvészelni.
18
Én mindig azt gondoltam, hogy ilyenkor a magány miatt kattannak be az emberek. Az évszázadok során elég nyomorúságos börtöncellákban tartották fogva a rabokat, de a magánzárka volt az egyik legsúlyosabb büntetés. Ezért gondoltam, hogy a társaság elviselhetővé tesz egy ilyen helyzetet.
De nem értek hozzá amúgy.
Dehogy. Ablaktalan szobában lenni kínzás. Még a börtönökben is van, ha ablaktalan szobába zárják őket az büntetés, és nem tart 30 napig.
Nem tudod mennyi az idő, hány nap telt el és mennyi van még hátra. Esetleg az étkezéseket számolhatod, de aki azt mondja, hogy vállalná, nem tudja miről beszél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!